Måndag 14/12

14 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir inte riktigt som du tänkt dig den men det blir ändå en bra och lagom produktiv dag. Under den här dagen samarbetar du med en person som du egentligen inte brukar umgås privat med och du upptäcker att ni två har en hel del gemensamt.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska energi dränerande för din del. Du har en person som du oroar dig för i din närhet och du grubblar en hel del över hens situation idag. Vad du behöver är att jobba med något praktiskt som kräver hög koncentration och som får dig att tänka på annat än dina problem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en massa energi idag och det är bra eftersom du kommer att behöva den. En vän har fått problem med att genomför ett projekt och nu behövs din hjälp för att ro allt i land. Som tur är kan du vara ganska organiserad när du måste.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att fatta vissa konkreta beslut och om att stå fast vid dem. Ibland är du lite för velig för ditt eget bästa. Idag får du stöd och råd av en kollega som både bryr sig om dig privat och som har ett intresse att du mår bra på jobbet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du säger ingenting fast det kliar i hela din kropp för att du vill föra ett visst skvaller vidare. Nu har du lovat att hålla tyst och du tänker visa att du är en person att lita på hur tufft den än är att bevara den här hemligheten.

Jungfru 23/8-22/9

Du har många små beslut att fatta idag och det känns lite som om du inte riktigt har kontroll över läget. Kanske borde du ta hjälp av en person som mer erfarenhet än du vad du har och som kan hjälpa dig att tänka framåt.

Vågen 23/9-22/10

Du sitter fast i en ganska jobbig situation just nu och det gör att du inte riktigt vet vad du ska ta dig till. Du vill inte besvära din familj med ditt problem eftersom du vet att de har egna saker att jobba med och du vet inte vilken av dina vänner som skulle kunna hjälpa dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om erfarenhet och om att tänka utanför boxen. Du har upptäckt att du får dina bästa idéer tillsammans med en viss kollega som har samma typ av tänkande som du har. När ni två slår er ihop så finns det inga gränser för er kreativitet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här måndagen är det bra om du fokuserar på jobbet. Du har en rastlös känsla i kroppen som får dig att drömma dig bort och gör det svårt för dig att koncentrera dig på ditt arbete. En kollega blir irriterad på hur disträ du är idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om en avstämning av något slag och du är nervös att du inte presterat tillräckligt bra. Slappna av och njut, du kommer bli positivt överraskad av den feedback som du får av din chef. Kvällen blir intensiv men bra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ser inga problem med det som händer den här dagen. Tvärtom tycker du det är bra med att det faktiskt händer saker och att du kan komma framåt även om det är lite stressigt. Du tycker att du stått och stampat på samma ställe lite väl länge och du vill ha en förändring på jobbet.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att vara empatisk något som sällan är ett problem för din del. Du vet verkligen hur du ska ta delikata situationer och hur du ska få människor att slappna av och bli bekväm med dig. Kvällen handlar om trevliga minnen.

Annons