Tisdag 15/12

15 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du komma fram till ett beslut som du måste fatta men som du inte är riktigt redo att ta. Det handlar om ett privat dilemma som du försöker att förtränga. Tänk tillbaka på en liknande situation som du var med för inte allt för länge sedan och hämta kunskap från din erfarenhet.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om en mental paus och om att andas ut. Det kan vara att du är ledig eller att du inte har så mycket på jobbet så du kan fokusera på dig själv och dina egna behov. Det här blir en bra dag som ger dig välbehövlig energi för den kommande veckan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland kan du vara målinriktad och idag visar du verkligen prov på precis hur fokuserad du kan vara bär du har ett specifikt mål som du vill nå. Det blir en galet produktiv men också en härligt stimulerande tisdag.

Kräftan 21/6-22/7

Du får höra ett rykte som gör dig ganska upprörd. Du funderar inte ens på hur verifierat det här ryktet är innan du rycks med känslomässigt. Du borde kolla upp fakta innan du blir ännu mer arg och besviken. Du kommer bli förvånad av det du forskar fram.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite väl spontan just nu och lever mer för dagen än för framtiden. För dig är det nuet som gäller, både på jobbet och privat. Har du ett förhållande kan det bli komplicerat om din partner vill tänka på framtiden eftersom det är det sista du vill just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Du bråkar med en släkting som alltid lyckas trigga dig på fel sätt. Hen kan vara så fyrkantig i sitt sätt att tänka. Det komiska i hela situationen är att du inte ser hur lik den här personen är dig. Om du såg det skulle du kunna hantera situationen mycket bättre.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite irriterad på en kollega som alltid är sen. Hen visar varken respekt för dig eller för sitt arbete och det spelar ingen roll hur bra hen är på det hen gör, det blir ändå väldigt jobbigt. Du har försökt att lyfta det här problemet både med din kollega och med din chef men du får ingen respons.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att se möjligheter och om att visa vem du är inför en chef. Du har planer på att gå vidare inom din karriär men då krävs det att din chef ger dig den möjlighet du behöver för att utvecklas.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en del saker att ta tag i idag så det är bra om du kommer i tid till jobbet. Du har en förmåga att bli sen just nu och det bror på en kombination av för sena kvällar och mörkret. Det finns inget som tynger Skytten så mycket som bristen på dagsljus.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att tänka framåt och om att ligga steget före vilket kan vara lite jobbigt som läget ser ut nu. Det känns som om alla planer som rör framtiden bara är kvalificerade gissningar eftersom du omöjligt kan säga vad som händer från en dag till en annan.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är upprörd på en chef som stjäl allt beröm från dig och dina kollegor som gjort jobbet. Hen har alltid varit dålig på att ge beröm men bra på att ta åt sig äran av andras arbete och idag går hen verkligen över gränsen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en nyfikenhet och en vilja att utvecklas i ditt tecken just nu. Den tröghet och den passivitet som du känt under hösten börjar försvinna och du ser framåt igen. Idag är en bra dag att börja planera för dina mål 2021.

Annons