Onsdag 16/12

16 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant och lärorik dag där du får veta saker som kan hjälpa dig i framtida beslut. Du har en chef som har en bred erfarenhet som hen gärna delar med sig av. Du är glad att få ta del av hens kunskaper.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir varierande och rolig men också stressig och intensiv. Du får göra flera olika uppgifter den här dagen och din insats uppskattas verkligen. Under eftermiddagen får du beröm för att du är en sådan lagspelare.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite besviken på ett resultat av ett arbete som du lagt ned både en massa tid och energi på. Du tycker att det borde ge ett bättre resultat än det gjort. Det här blir en erfarenhet att lära sig av in för framtida, liknande uppgifter.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite trög idag och det gör att du inte uppfattar en pik som du får av en kollega. I vanliga fall så skulle du hugga direkt på den här typen av kommentarer men just nu har du tankarna på annat håll. Din kollega blir förvånad över din brist på reaktion.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara framåt och om att våga. Du brukar sällan brista inom de här två områdena men på senaste tiden har du kommit på dig själv med att alltid spela med säkra kort och att inte ta några risker. Nu måste du utmana dig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att hitta sitt eget lugn i det kaos som nu är din vardag. Med så många borta, sjuka och med alla nedskärningar så känns jobbet som dubbelt så tungt som vanligt. Som tur är finns det kollegor som kan muntra upp dig och få dig att se det positiva i situationen.

Vågen 23/9-22/10

Du är oroad för vad som kan hända framöver och det gör att du blir lite handlingsförlamad idag. Du orkar inte riktigt planera framåt eftersom du inte har en aning om hur du ska tänka mer än ett par dagar i taget. Försök att tänka bort de omständigheter som är nu och planera utifrån det du faktiskt vet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en hel del att göra idag och mycket handlar om att ge en konstnärlig touch åt ett projekt som du arbetar med. Låt din kreativitet flöda och var inte rädd för att du svängarna rejält. Det finns andra som sätter ramar så du kan jobba helt utifrån din vision.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att säga både ja och nej på samma gång. Det kan låta komplicerat men egentligen så rör det sig om att du ska försöka se möjligheterna i det arbete din kollega presenterar men också se de begränsningar som den här idén har. Du plockar alltså russinen ur kakan, bildligt talat.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir en bra dag som handlar om att ta hand om sig själv och om att skämma bort sig själv på olika sätt. Det kan vara allt från nyttig och god mat till yoga eller hemma SPA. Du behöver ett lyft så här i vintermörkret. Ett sms från en vän både överraskar och gläder dig på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har tröttnat på en kollega som hela tiden inkräktar på din personliga sfär. Hen har ingen känsla för varken intigritet eller privatliv. Idag är det dags att du markerar att du tycker att hen ofta går för långt i sina frågor.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en nyfikenhet och en vilja att lära sig mer hos dig just nu och det imponerar på din chef. Efter en ganska trött höst har du verkligen piggnat till och hittat tillbaka till din vanliga energi igen. På onsdagen får du möjlighet att utmana dig själv både privat och arbetsmässigt.

Annons