Torsdag 17/12

17 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har flera olika alternativ att välja på just nu, men du tycker inte att det är särskilt kul eftersom du inte riktigt har den mentala orken att driva på. Här gäller det att hitta tillbaka till glädjen och vilja att komma framåt igen.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att se till att saker är under kontroll. Det blir en bra och lagom aktiv dag där du får mycket beröm för ett initiativ som du tagit. Just nu har du ovanligt mycket frihet i ditt arbete och det passar dig bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tror på dig själv just nu och det är bra. Genom att ha fokus och vilja att ta sig framåt kommer du över många av de svårigheter som du går igenom just nu. Under torsdagen får du nyheter som kan gagna dig på sikt.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar en mental paus från allt just nu. Det har varit för mycket den senaste tiden och du behöver få lugn och ro att tänka efter. Under den här dagen blir du väldigt uppmuntrad av en kollega som tycker att du är toppen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ibland går saker åt skogen och ibland så går de precis som man vill. Du sprang på en person av en slump och det väckte många gamla minnen till liv. Mötet gjorde dig också osäker på din nuvarande situation och på dina känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Det är svårt att hålla ångan upp eftersom det är så mycket som arbetar emot dig just nu. Det bästa du kan göra är att inte tänka för långt framåt utan fortsätta fokusera på en sak i taget. Kvällen handlar om löften och om gamla meriter.

Vågen 23/9-22/10

Du är bekymrad över rådande situation. Som vanligt är Vågen lite ute i sista minuten och det gör att du inte har så bra koll på dina julklappar. Du skulle behöva göra en rejäl shoppingrunda, men ditt samvete förbjuder dig till det. Kanske borde du föreslå ett alternativ som en julklappsfri jul?

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar inga risker idag. Du känner enda in i märgen att du har otur i allt du gör så du spelar verkligen med säkra kort. Det här är en korvarig, men lite jobbig påverkan. Den går över så se till att ta det försiktigt och ta en myskväll hemma.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen handlar om att lyfta frågor som kan vara känsliga. Du är inte alltid så inkännande och det finns en risk att du kliver på lite ömma tår av misstag. Dagens råd är att försöka vara lyhörd och att lyssna innan du öppnar munnen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är besviken men inte förvånad över ett besked som du får. Hur det här påverkar dig handlar om hur stark du är mentalt. Du kan ta det som en utmaning och som en chans att bevisa vem du är eller så kan du helt enkelt vika ned dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir irriterad på att saker inte går som du hoppats, men samtidigt så vill du inte ge upp utan du vill bevisa både för dig själv och för alla andra att du kan prestera på den nivå som du gett intryck av att du har. Idag så lossnar mycket för dig och många pusselbitar faller äntligen på plats.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undrar en hel del över din framtid. Mycket är oklart både privat och på jobbet vilket får dig att fundera mycket på nätterna och det i sin tur påverkar din sömn. Kvällen handlar om olika typer av dubbla signaler och om att läsa mellan raderna.

Annons