Fredag 18/12

18 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen gör du ett bra samarbete med en kollega och det ger er mersmak för vidare arbete över gränserna. Du inser att det blir inte bara mer effektivt att jobba på det viset, det blir också mycket roligare.

Oxen 20/4-20/5

Du är innerligt trött på det mesta just nu, men du försöker ändå hålla en positiv attityd på jobbet. Genom att tänka positivt så bidrar du till en bättre stämning. Nu måste du bara hitta ett sätt att ge dig själv samma energikick som du ger till andra. Kvällen kretsar kring familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir bra och motiverande. Du tycker att det är ovanligt kul på arbetet den här dagen. Det handlar om att det finns en särskild kollega som får ditt hjärta att slå lite snabbare. Du kanske inte är förälskad, men hen gör din dag trevligare helt enkelt.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen försöker du kontakta en person som du saknar mer än du vill medge. Det har varit lite stelt mellan er de senaste gångerna ni träffats, men du vet att om du bara får chansen så kommer ni ha något väldigt bra tillsammans.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är irriterad på dig själv eftersom du alltid lyckas trassla in dig i undvikande svar och ibland till och med rena lögner. Nu har du återigen hamnat i en situation där du inte velat vara helt ärlig. Fråga dig själv varför du försöker undvika att säga sanningen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att se på framtiden utan att vara orolig. Det kan vara svårt i nuläget, men en chef har en hel del lugna och insiktsfulla saker att säga så lyssna på hen. Kvällen handlar om familjen och om att hitta den rätta julstämningen.

Vågen 23/9-22/10

Du bekymrar dig lite över en vän som inte mår så bra just nu. Du vet inte hur du kan hjälpa till eftersom hen försöker dölja hur hen mår för dig. Det handlar om att din vän inte vill vara till besvär, men enligt dig så hjälper du mer än gärna till.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period där det finns en hel del att göra och det gäller att du håller ditt tempo uppe. Genom att motivera dig själv så lyckas du ta dig igenom dagen. På kvällen ska du unna dig något du längtar efter, det förtjänar du.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att hamna i trubbel just nu. Det spelar ingen roll hur du än vänder och vrider på det du sagt, du kan ändå inte ta tillbaka det. Du måste lära dig att tänka dig för innan du öppnar munnen. Kvällen handlar om en utmaning.

Stenbocken 22/12-19/1

Du försöker smälta en nyhet som du fått och det går inte så bra som du hoppats på. Under fredagen får du plötsligt ett samtal som förändrar mycket. Det ger dig perspektiv på saker och få dig att känna hopp inför framtiden. Nu vet du vilka utmaningar som du måste ta dig an och det motiverar dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att blicka framåt och om att försöka vara positiv. Du har en bra inställning till det mesta just nu så det blir ännu bättre fredag när du får ett visst besked. Kvällen handlar om att mysa med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska oklar mot en vän och det gör att hen blir irriterad. Du har länge undvikit ett visst samtal för du vet att det är känsligt, men nu kan du inte göra det längre utan du måste ta tjuren vid hornen.

Annons