Lördag 19/12

19 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir ganska mysig. Du satsar på att skapa stämning i hemmet genom god mat, många levande ljus och trevligt sällskap. Nu när varken omständigheterna eller vädret är särskilt trevligt så är det viktigt att göra det bästa med det du har.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om städning och praktiska saker. Det blir en ganska effektiv men också väldigt mysig dag. På eftermiddagen finns det utrymme för lite improvisation. Kvällen handlar om att planera en speciell aktivitet i sommar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får gärna vara lite försiktig med vad du säger och till vem du säger det. Du har en förmåga att läcka ledtrådar utan att ens veta om det och så här i jultider är det en ganska dålig egenskap. Kvällen bjuder på en överraskning.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en härlig lördag att se fram emot, särskilt om du tillbringar den med människor som du bryr dig om. Under dagen får du höra ett rykte om en vän som gör dig lite svartsjuk. Du har alltid varit känslig när det kommer till den här personen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om fysisk utmaning, tävling och om att ha kul. Just nu har du ett fåtal vänner som du umgås med, men deras vänskap betyder allt för dig. Kvällen handlar om att du gör något väldigt ogenomtänkt, impulsivt och romantiskt för en person som du aldrig helt kunnat släppa.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte så bra på att uttrycka hur du känner det. Du tycker egentligen att känslor mest är till besvär och du vet inte hur du ska hantera dem. Kvällen handlar om att jul mys och förberedelser. Det kan bli både glögg och pepparkakor om du har tur.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inget som är så mysigt som lördag. Du njuter verkligen i fulla drag den här dagen. Har du möjlighet tillbringar du majoriteten av dagen utomhus, men om vädret vägrar samarbeta så försöker du skapa stämning inomhus istället.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant lördag, som bjuder på information, upplysning och en hel del nya kunskaper. Du känner att du äntligen har förstått ett problem i sin helhet. Det du tidigare visste och drog dina slutsatser ifrån var bara utifrån de pusselbitar som du hade. Nu kan du göra en mer rättvis bedömning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du sköter dig riktigt bra just nu. Du tar hand både om din kropp och om din mentala hälsa. Du har insett hur viktigt det är att inte tappa perspektivet i tider som dessa. Den här lördagen ägnar du gärna åt motion och åt helande aktiviteter som hemma SPA.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får massor av roliga sms från vänner idag och det gör hela din dag. Det har varit en ganska påfrestande period både arbetsmässigt och privat. Nu behöver du känna att det kommer att vända. Ha tilltro till ödet, du behöver gå igenom det här för att växa och kunna ta dig an de utmaningar som väntar.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns olika sätt att visa sina känslor och du väljer att inte visa alls utan parkerar dem inom dig istället vilket inte alls är hälsosamt. Du skulle behöva prata om hur saker känns och hur du tänker. Ha du en partner så vänd dig till hen. Är du singel så prata med en nära vän istället.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inget att göra åt den situation som du befinner dig i utom att försöka vara positiv och inte gräva ned dig i det som är dåligt. Du har mycket att glädjas över. Om du bara vill kan det här bli en härlig lördag, men då måste du bjuda till lite själv.

Annons