Söndag 20/12

20 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På söndagen försöker du tänka positivt trots att det är mycket jobbiga saker som händer i ditt liv. Du fokuserar dig på ljusglimtarna och tar en sak i taget. Det blir en bra dag där du lyckas tänka bort all negativitet ur ditt liv.

Oxen 20/4-20/5

Det verkar som om du inte har lika mycket ledigt som många andra så därför satsar du på att njuta av vara varje arbetsfritt ögonblick. Den här dagen handlar om enkla nöjen och om att förbereda julen. Det blir en härlig och kreativ dag med fokus på julmys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns ingen ursäkt för hur din vän betett sig. Du brukar försöka skylla hens beteende på en mängd olika saker, men om du verkligen tänker efter så handlar det i stort sett bara om att hen är egoistisk. Kanske borde du fokusera mer på positiva energikällor än på just den här personen.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill få mycket gjort den här söndagen så det gäller att du planerar om du ska hinna med allt. Under söndagen får du besked i en fråga som du gått och grubblat över en längre tid. Det kanske inte blev så som du hoppats men nu vet du och det gör hela beslutsprocessen enklare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns mycket att ta tag i den här söndagen så se till att du är utvilad och redo för lite aktivitet. Mycket den här dagen handlar om fysiska utmaningar och om att testa sin gräns för hur mycket du klarar av.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och mysig dag där mycket kretsar kring jul och nyår. Som förhållanden är nu känner du att du måste tänka om när det gäller de kommande högtiderna. Den här typen av förändring kräver en del planering.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om mycket frisk luft och om att röra på sig. Det blir en bra dag att skingra tankarna och fokusera på det viktiga i livet. Under dagen får du ett besked som rör ditt arbete och det är relativt goda nyheter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en aktiv och rolig söndag som handlar om familjen och om goda vänner. Du umgås med väldigt få människor just nu men de du träffar betyder väldigt mycket för dig. Kvällen blir annorlunda och rolig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en del att göra den här söndagen. Det verkar som du inte hunnit med varken julklappar eller det allmänna julpysslet. Nu måste du försöka att systematiskt beta av en sak i taget. Just nu har du svårt för stress och därför kan du uppleva dagen som lite jobbig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar en dag i taget just nu och du planerar inte så långt fram. Genom att leva i nuet upplever du mer och det tar också en hel del press från dina axlar. Under dagen får du ett positivt besked som rör din framtid. Kvällen handlar om en förälskelse.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en härlig och väldigt intressant söndag. Du möter en person som imponerar på dig med sin djupgående kunskap inom vissa ämnen. Det här är en person som du kan lära dig en hel del av. Kvällen handlar om hemmet och om julen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen försöker du komma i rätt julstämning, men det är lite svårt. Det har hänt så mycket den senaste tiden att du inte riktigt känner samma glädje inför julen som du brukar. Nyckeln till en bra söndag är att inte sätta press på dig själv. Unna dig att ta det lugnt och bara landa i dagens situation.

Annons