Måndag 21/12

21 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På måndagen gör du en sista ansträngning innan du mentalt tar helg. Det kan handla om att avsluta ett projekt på jobbet, lämna in en sista uppgift eller slutföra en affär. Även om den du jobbar tisdag och onsdag så handlar det dagarna mest om att förbereda för kommande år.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska stressig måndag eftersom du inte får den hjälp som du behöver. Om du mentalt ställer in dig från början att det kan bli ganska hög press den här dagen så kommer det gå enklare. Kvällen handlar om att ta hand om sig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner dig lite konstig i kroppen just nu. Det kan bero på att du är på väg att tillfriskna efter en förkylning eller att du är på väg att bli förkyld. Oavsett vad det är så ska du ta hand om dig själv. Sov mycket, drick mycket vätska och oroa dig inte för allt du inte hunnit göra.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att acceptera att en vän inte vill umgås med dig just nu. Du försöker både med charm och med att vara enträgen men du har hela tiden en känsla av att din vän är reserverad även om hen varken säger eller gör något för att antyda det. Det här är något du bör gå till botten med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del att göra den här måndagen så det är bra om du delar upp dina åtaganden under dagen och inte försöker stressa igenom allt innan lunch. Ibland sätter du väl höga mål och då blir det inte så bra som du tänkt dig. Sänk kraven på dig själv och tillåt dig vara lite seg i starten den här måndagen.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen försöker du resonera med en släkting om vikten av att skydda sig och tänka på sin hälsa, men den här personen är döv för både råd och tips. Hen är även oemottaglig för hjälpa av alla slag. Hens envishet gör dig oroad och gör det svårt för dig att slappna av.

Vågen 23/9-22/10

Du vill ta hand om en person som inte alls tycker om att bli omhändertagen. Vågen är en väldigt empatisk person som gillar att känna sig behövd, men din vän är väldigt självständig och vill stå på egna ben. Här är det bra att du låter din vän få välja.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Den här måndagen handlar om en slutspurt inför julen både på arbetet och privat. Det blir en bitvis stressig men också väldigt givande dag. Om du inte är klar med alla julklappar är det här en bra dag att göra unika fynd.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen överväger du att dra upp en gammal konflikt, men du inser att det knappast kommer att lösa något, bara orsaka ännu mer klyfta mellan dig och din vän. Ibland är tid och tålamod det bästa vapnet när det kommer till att lösa allvarliga problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen får du respons på en arbetsinsats som du gjort och det blir en glad överraskning. Du känner att allt ditt hårda arbete äntligen betalar av sig med ränta. Du får också feedback från en ledare eller chef som bedömer din privata utveckling och du inser att du faktiskt är nära dina mål.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant måndag där du får reda ut konflikter och stryka olika chefer medhårs. Du brukar ogilla smicker, men idag inser du att det gagnar både sig själv och dina kollegor att hålla era chefer på gott humör. Kvällen handlar om tilltro till framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är arg och upprörd på en person som du tycker ha betett sig illa. Nu är det bra om du pratar med hen. En öppen dialog kan hjälpa i den här typen av situationer. Kvällen handlar om att se tiden an och om att våga planera framåt.

Annons