Tisdag 22/12

22 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att få igång den där riktiga julkänslan. Varken vädret eller omständigheterna tillåter dig att riktigt slappna av och bara mysa. Eftersom den situationen som råder minst sagt är unik så gäller det att hitta nya sätt att skapa julstämning omkring dig.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir ett avstamp innan julledigheten. Den handlar både om att avsluta saker på jobbet och om att se till att få det sista gjort hemma. Det blir en mysig dag som kan föra med sig en och annan överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen försöker du prata med en kollega, men hen är alldeles för nyförälskad för att kunna ta åt sig av något du har att säga. Det är bara att inse att kärleken är blind. Kanske är det också det bästa eftersom din version av sanningen inte är helt objektiv.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och utvecklande tisdag där du inser att du har en hel del att lära dig och det får dig att vakna till. Mycket har varit detsamma den här hösten och du har inte riktigt hittat din vilja att vilja förändras och växa. Nu händer det något som får dig att vakna till liv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen handlar om ett hemligt samtal som du lyckas höra av misstag. Du inser snabbt att det här inte är ämnat för dina öron, men din nyfikenhet får dig ändå att fortsätta lyssna. Frågan är om du verkligen vill ha den här informationen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir intressant och fysiskt utmanande. Du sliter hårdare än du brukar, men så når du också riktigt bra resultat. Det verkar som om Solen tillför ditt tecken en dos extraenergi, något du verkligen behöver så här års.

Vågen 23/9-22/10

Du måste separera din oroa från din vilja att testa nya saker. Om du hela tiden känner dig rädd för utgången på dina experiment så kommer du inte kunna ge dig hän helt och hållet. Du måste släppa rädslan och våga lita på dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir irriterad på en vän som kommer med små pikar hela tiden. Det är som om den här personen här avundsjuk på vart du är i livet men hen kan inte erkänna det. Tyvärr kommer inte en öppen dialog att hjälpa i det här fallet. Din vän är helt blind för sitt eget agerande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du resonerar mycket med en vän och med en släkting idag. För dig är det viktigt att känna att dina idéer är förnuftiga och att du inte rusar iväg som du brukar göra. Det här agerandet visar på att du växt upp en hel del under det gångna året.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir ganska stressig men väldigt rolig. Du avslutar fler olika projekt och du känner dig nöjd med din insats. En person som du bara känner ganska ytligt via en hobby eller något liknande söker plötsligt upp dig eller tar kontakt via sms.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska stressig dag och mycket beror på att du är usel på att planera. Du tänker hela tiden att du har mer tid än du egentligen har och därför unnar du dig att ta det lugnt när du borde jobba på. Du måste försöka bli mindre av en tidsoptimist.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har ingen som helst uppfattning om vad som är det korrekta att göra i den situation som du befinner dig i just nu. Du inser att det här är känsligt på många sätt och du inser också att du inte har den rätta fingertoppskänslan att hantera den här situationen just nu.

Annons