Onsdag 23/12

23 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag kan du slappna av helt och det behöver du. För att riktigt kunna njuta av julen behöver du komma ned i varv. Du har så mycket energi i ditt tecken att långa middagar, för mycket mat och ändlös väntan är något som du inte riktigt klarar av om du inte är mentalt inställd på det.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del saker du vill hinna med den här onsdagen, men du försöker varva det med många pauser. Dagen innan julafton är lite helig för dig. Det blir en kickstart in i julen. Kvällen handlar om familjen, om uppesittar kväll och om att vara tillsammans.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite småilsken idag och det har med Mars i kombination med Uranus att göra. Vanligtvis brukar den här influensen stanna ett tag, men nu ser det ut som den bara nuddar ditt tecken och påverkar dig helt ytligt. Under dagen får du möjligheten att göra något du längtat efter.

Kräftan 21/6-22/7

För dig handlar onsdagen om att varva ned. Oavsett om du är ledig eller jobbar så vill du få möjligheten att komma ned i varv och komma i rätt stämning. Även om du älskar julen så kan den också vara rätt så påfrestande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen försöker du reda ut vissa komplicerade aspekter av ditt liv. Du har insett att dina känslor inte är så enkla och raka som du hoppats på. Du har nyligen mött en gammal förälskelse och det väckte upp en storm av begravda känslor. Nu kan du inte släppa taget om hen.

Jungfru 23/8-22/9

Den här onsdagen handlar om julpyssel på hög nivå. Idag är dagen för att tvätta lakan, duka bord, baka och städa. Det blir en intensiv dag. Jobbar du så blir även kvällen intensiv eftersom du vill hinna med allt som är kvar. På kvällen får du en fin komplimang.

Vågen 23/9-22/10

Du drar dig undan lite idag för du behöver få vara ifred med dina tankar. Mycket handlar om att du känner en förlust över något och att du behöver tid för att bearbeta den. Kvällen kretsar kring familjen och kring att skapa den rätta julstämningen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har bestämt dig för att som vanligt gå emot traditionerna och göra lite som du vill. För dig är det viktigt att hitta en balans mellan det gamla och nya. Du gillar vissa saker med traditionell jul, men många saker tycker du är förlegade och de behöver en uppdatering. Idag lägger du sista handen vid julen 2020.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite trött idag och du skulle behöva få tid att hämta andan. Du kommer inte få någon mysig jul och du rusar in i den i hundraåttio. Skippa några av rätterna och dra ned på julklappar, det viktigaste är att du är med dem du älskar och att du är utvilad och på gott humör.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir en fysiskt intensiv dag. Du kör på stenhårt för att få igång pulsen och stärka dig inför all mat och lättja som väntar de närmaste dagarna. Det blir en härlig dag, en mysig kväll. Släng in ett par överraskningar så är du blir dagen prefekt.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen försöker du att hinna med så mycket som möjligt på dagen för att kunna njuta mer av kvällen. Det blir en jäktig, men ändå mysig dopparedag som slutar med att alla samlas tillsammans för att vaka in julen så gott som det går.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig för att säga det du tycker eftersom du är rädd att såra en viss person. Det har varit så mycket trassel i ditt liv den senaste tiden att du bara vill stryka ett streck över allt och börja om från början. Kvällen handlar om vännerna.

 

Annons