Julafton torsdag 24/12

24 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen får du möjligheten att visa hur mycket en familjemedlem betyder för dig. Du gör det både genom att ge en gåva och genom att finnas där under hela dagen. På kvällen vill du bara mysa och somna till en bra film.

Oxen 20/4-20/5

Julafton blir intensiv men också väldigt rolig. Den startar igång med en hel del jobb, det är mycket som ska förberedas in i det sista. Dagen verkar även innefatta lite resande och massor av familjemys. Kvällen handlar om traditioner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet inte hur du ska kunna säga nej till en person som inte har någonstans att vara den här julen. Samtidigt är antalet personer som ska träffas begränsat och du har ingen lust att bryta mot de rekommendationerna. Dagen blir lite dramatisk, känslosam men också väldigt varm och härlig.

Kräftan 21/6-22/7

Även om du på pappret har allt du kan önska dig den här julaftonen så saknar du någon väldigt mycket. Det handlar om en person som ständigt finns i dina tankar och som har börjat betyda mer och mer för dig trots att ni ses så sällan. Det här blir en märklig, men ändå fantastisk jul.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du och din familj har fått tänka till kring den här julen, Nu när ni för in det nya i era gamla traditioner så märker du att det inte är så dumt. Istället för att fira alla tillsammans på en gång så delar ni upp julen i små portioner över flera dagar. Något som passar dig bra.

Jungfru 23/8-22/9

Julen handlar främst om stämning, familj, massor av mat och en del paket. Det blir ett mysigt julfirande även om dramatiken är nära till hands. På något sätt är det inte ett riktigt julfirande utan drama och känslostormar.

Vågen 23/9-22/10

Under julen försöker du vara med de som står dig närmast. Oavsett om du firar med din familj eller med vänner så är ni bara ett fåtal personer. Mycket den här dagen handlar om er relation, om värme och om en tacksamhet att ha varandra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en härlig och färgstark jul att se fram emot. Oavsett hur noga du planerar den här dagen så blir den aldrig som du tänkt dig den. Det är för många viljor inblandade för att dagen ska glida fram helt smärtfritt. När kvällen kommer är du ändå väldigt nöjd med den här julen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du saknar att inte kunna träffa alla på en gång den här julaftonen men du försöker att dela upp firandet i olika stationer så att du ska få träffa alla även om det i vissa fall innebär en glögg utomhus. Det blir en annorlunda men oförglömlig julafton.

Stenbocken 22/ 12-19/1

Du tar det lugnt inledningsvis den här julen. För dig handlar julafton om en god frukost om att få fixa sig i lugn och ro och sedan om att få träffa familjen och köra efter ett väl inrutat och beprövat schema. Du vill inte ha nymodigheter på julafton, och det slipper du idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du njuter av julen, maten och av familj och släkt. Även om du inte kan vara med alla så försöker du i alla fall höra av dig till alla och önska en god jul. För dig är julafton den dag på året då du verkligen kan få umgås med dina kära.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att försona dig med tanken på att ett kapitel i ditt liv är över och att ett annat har börjat. På den här julen blir det väldigt uppenbart att saker inte är som de brukar vara och det är både smärtsamt men ändå ganska skönt på samma gång.

Annons