Fredag 25/12

25 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På fredagen försöker du prata med en vän som just nu agerar oresonligt. Hen är trött och irriterad vilket speglar sig i hens humör. Det bästa du kan göra är att låta din vän vara ifred. I övrigt en lugn och väldigt avslappnande dag som kretsar kring familjen.

Oxen 20/4-20/5

Juldagen blir precis så som du hoppats. Du äter god mat, umgås med familjen och du insuper en lite mer fridfull julstämning än den som infann sig på julaftonen. Idag kan du varva ned och få ta saker i din takt. Du får en överraskning som gör dig glad den här fredagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland kan du vara lite väl flexibel. Du är så öppen för förslag att du inte ens reflekterar över vad du själv önskar. Idag bör du vara lite mer lyhörd för dina egna behov. Sätt dina önskningar i fokus och skäm bort dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Juldagen handlar om att komma igen efter julafton. Oavsett om du haft ett litet eller ett större firande så brukar för mycket mat och blandad dryck ta ut sin rätt dagen efter. Ät nyttigt och gott, gå en promenad och känn hur livet sakta men säkert återvänder.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du verkar vara ute och fara den här ledigheten. Kanske är du i fjällen eller hos släktingar. Det blir en fartfylld juldag som handlar om utomhusvistelse och motion. På kvällen får du en fin komplimang av en vän.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om arr pyssla hemma. Har du firat jul hemma hos dig så har du ett behov av att städa och få fint igen. Det blir alltid lite stök med papper, matrester och disk så du tar itu med allt du måste göra innan du tillåter dig att slappna av för dagen. Kvällen bjuder på ett smaskigt skvaller.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant och händelserik juldag där fokus ligger på att försöka umgås med personer som du inte hann träffa igår. Det blir ett flängande hit och dit och det blir en hel del utomhusvistelse. Trots en nästan stressig dag så njuter du av att få träffa alla du bryr dig om.

Skorpionen 23/10-21-11

Juldagen handlar om att fokusera på viktiga beslut. Du har skjutit upp på det här för att det har varit jul, men nu måste du bestämma dig hur svårt det än är. Kvällen handlar om ett förtroende. Här gäller det att visa att du kan hålla tyst.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Juldagen går långsamt och du hinner nästan bli rastlös innan dagen är över. Den senaste tiden har du kommit på dig själv men att flera gånger drömma dig bort. Du brukar älska att resa, men det senaste året har det varit stopp för det nöjet. Det kan vara förklaringen till din rastlöshet.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om familjen och om att fira ännu mer jul. Oavsett om det är en filmdag med god mat eller om du kanske firar lilla julafton med dem du inte hunnit träffa så blir det en rolig och unik dag. Kvällen bjuder på ett oväntat besked.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu oroar du dig lite för hur en person ska reagera på den överraskning som du tagit med. Du vill bara göra hen glad, men samtidigt så vet du att hen är ganska känslig. Kvällen handlar om både nya och gamla löften.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är engagerad och glad idag. Det finns ett projekt som du gärna velat vara en del av, men det är först nu som du får möjligheten. Det blir en rolig dag som, går i vänlighetens tecken. Kvällen bjuder på en rolig twist.

Annons