Lördag 26/12

26 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen så lovar du dig själv att inte tänka så mycket på en konflikt som stört dig den senaste tiden. Du inser att den tar massor av positiv energi från dig och den är inget du kan lösa hur mycket du än grubblar. I övrigt en skön och lat dag.

Oxen 20/4-20/5

På lördagen får du nog av att sitta inne. Det blir en dag där du är utomhus en hel del oavsett väder. Du behöver frisk luft för att tänka klart. Idag träffar du en person som inspirerar dig på många sätt. Hen får dig att fatta ett beslut om att vara snällare mot dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är mer nöjd med den här lördagen. Trots att det varken händer så mycket eller att du träffar så många så njuter du i fulla drag av att vara ledig och slippa ta ansvar. Under dagen får du en trevlig överraskning från en vän.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en finns en frustration i ditt tecken som handlar om att du har mycket du vill säga en vän, men du har inte riktigt tagit modet till dig att prata öppet om dina känslor. Det här är något som gnagt dig länge, och nu känner du att tiden rinner iväg och att det är dags att vara uppriktig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en aktiv dag som du gärna tillbringar i snön om du har möjlighet. För dig är det extra härligt att få vara utomhus om det är kallt och soligt. Det är väder som ger ditt tecken extra energi. Under dagen får du en förfrågan som gör dig både glad och lite tveksam på samma gång.

Jungfru 23/8-22/9

Du har ljugit och det är inte likt dig. Jungfrun värdesätter ärlighet högst och om du måste tumma på sanningen gör du det genom att undvika att svara på frågor, inte genom att ljuga. Nu har du varit tvungen att gå emot dina principer och det svider.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om jämvikt. Som vanligt när det rör Vågen är balansen i livet A och O för att du ska må bra. Hela det senaste året har stört din balans på olika sätt och det är först nu, i dagarna som du börjar känna att du hittar tillbaka till dig själv igen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt glad idag. Julen har gett dig den vila du så väl behöver och den har fått dig att glömma vardagen för en stund. Det här blir en bra och harmonisk dag där du njuter av att bara vara. En vän hör av sig för att få ditt råd i en viktig fråga.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag skyr du en viss person för att slippa konfrontera hen. Det har hängt ett gräl i luften mellan er en längre tid och du har gjort ditt bästa för att undvika den här typen av negativitet i ditt liv. Trots att du gör ditt bästa att för hålla dig borta så finns det en stor risk att du ändå springer på den här personen.

Stenbocken 22/12-19/1

Nu är julen i princip över och du börjar ladda för nyår. Även om det inte kommer att bli en jättefest så ser du fram emot en annorlunda och personlig kväll med de vänner som du bryr dig mest om. För dig är det viktigt att den här kvällen blir prefekt. Du vill avsluta 2020 med stil.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om frisk luft och om att träna. All julmat har gjort dig däst och nu vill du komma i form, eller i alla fall känna dig lite nyttigare. Idag diskuterar du och din familj om hur mycket ni ska våga planera inför sommaren.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen handlar om vänner och om att ha kul. Även om alternativen är begränsade så har du och de dina gott om fantasi hur ni ska kunna träffas inom ramarna för alla föreskrifter. Det blir nästan en utmaning att inte låta den rådande situationen ta kommandot över ditt liv.

Annons