Söndag 27/12

27 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att lyssna och lära. Du har mycket att ta in idag så det gäller att du utvilad. Genom att hitta ett sätt att fokusera utan att för den sakens skull trötta ut dig kan du ta dig igenom dagen som en betydligt visare person.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir en riktigt lat dag där du gör i princip vad du vill. Du struntar i matlagning, städning och alla måsten. Du kan leva på rester från julen och du har inga andra planer än att titta på tv, läsa en bok eller bara filosofera för dig själv. Det blir en himmelsk dag där du laddar massor av energi.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte bra på att strunta i provokationer, men det vore det bästa idag. Den här personen är enbart ute efter att väcka en reaktion hos dig och om du blir arg eller irriterad har hen uppnått sitt mål. Vill du verkligen göra den här personen rasande så ska du ignorera hen till varje pris.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du längtar verkligen efter en vän men just nu har du ingen möjlighet att träffa hen. Oavsett om ni hör av varandra via sms eller samtal så kan det aldrig ersätta att ses på riktigt. Dagen handlar om saknad, men också om tacksamhet för det du har.

Lejonet 23/7-22/8

Du retar en person medvetet för att du tycker det är kul när hen förlorar humöret. Du vet att det är onödigt, särskilt så här i juletider när man bör hålla sams, men du kan inte låta blir. Just nu är du lite uttråkad och då kommer hornen fram.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en risk att du sätter igång med storstädning eller med massor av matlagning. Du blir rastlös av att vara hemma många dagar på raken, särskilt när du inte kan komma ut och aktivera dig. Du har börjat tröttna lite på familjen och du skulle behöva ett miljöombyte.

Vågen 23/9-22/10

Idag undrar du om du kanske skulle fynda på mellandagsrean, online naturligtvis. Du vill inte utmana ödet, men det finns vissa saker som du spanat in under hösten men som du väntat med att köpa bara för att du hoppades att det skulle komma på rean.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du unnar dig att vara lite lat idag. Skorpionen brukar oftast gilla aktivitet både utomhus eller i träningslokaler men just idag så känner du att du behöver en paus från allt. Oavsett om du tillbringar dagen framför tv eller om du slöläser en bok så blir det en dag som andas återhämtning.

Skytten 22/11-21/12

Du talar illa om en vän och du får dåligt samvete direkt efteråt. Den här personen är någon som du egentligen tycker väldigt mycket om, men den senaste tiden har hen varit inne och klampat på ditt territorium och det gör dig vansinnig. Du måste få lätta på trycket.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att testa kläder, fundera över mat och köra hemma SPA. Du kan också tillbringa dagen med att ta promenader, träffa en eller ett par vänner. Summa summarum så blir det en skön och rolig dag. Bli inte förvånad om en hemlig beundrar plötsligt tar kontakt med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du skulle egentligen tillbringa den här dagen utomhus men vädret samarbetar inte så du funderar över ett alternativ istället. Det blir en ganska lugn dag som går i hemmets tecken. Du planerar även en större investering den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen försöker du lyssna in vad en vän vill säga dig. Här gäller det att läsa mellan raderna för det hen säger är verkligen inte samma sak som det hen menar. Som tur är så är du lyhörd. Kvällen blir minst sagt intressant.

Annons