Måndag 28/12

28 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om hur du reagerar på olika saker som inträffar i ditt liv just nu. Att saker sker är inget du kan förändra, men du kan påverka din reaktion och inställning till de utmaningar som ödet slänger år dig. Försök att behålla din positiva utgångspunkt.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir en ganska behaglig dag då du kommer i kapp med en hel del. Du planerar långt framåt den här dagen och du är glad att se att dina antaganden faktiskt i stort sett stämmer med verkligheten. I tider som dessa handlar mycket på ditt arbete om att gissa sig fram.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tänker för mycket just nu. Det vore bättre att agera än att analysera eftersom risken är stor att du övertänker situationen. Tvillingarna har en god intuition så lita på vad din magkänsla säger dig. Kvällen blir överraskande intim.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att fokusera dig de här dagarna. Nu när nyår närmar sig så känner du att du kommer längre och längre ifrån det beslut som du fattade i somras. Det är något du vill hinna med att säga eller göra och du känner hur tiden rinner ifrån dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns olika sätt att se på framtiden och du väljer att selektera ut det bästa i det som händer. Din charm och ditt lättsamma humör höjer stämningen den här dagen. Kvällen handlar om en förlorad kärlek och en chans som rann ut i sanden.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lika envis som och du är charmig idag och det är tack vare den mixen som dina planer går i lås. Du viker inte en tum från det du vill ha men samtidigt är du så lättsam, trevlig och charmig att ingen riktigt orkar stå emot dina övertygande argument.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker vinna mark idag men det känns som om det här slaget redan är förlorat. Till stor del handlar det om att det du hoppats på inte går att genomföra så som läget är nu och då måste du anpassa och ommodellera dina idéer något som du tycker är svårt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra inledning på den sista veckan på året. Lite av hoppet har återvänt de senaste dagarna. Julen förde med sig en välbehövlig mental paus för din del. Du har fått chansen att andas ut och hämta kraft så idag är du full av ny energi.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en del att diskutera idag men frågan är om du är på humör för den typen av konversation. Du känner dig däst efter all julmat och du har inte riktigt återhämtat dig efter julens utsvävanden. Du behöver några dagar för att skärpa till dig och komma tillbaka till ditt vanliga jag igen.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om nära relationer och om att njuta av en viss ledighet. Även om du arbetar verkar dagarna vara lite kortare och inte lika intensiva som i vanliga fall. Kvällen handlar om att bygga på vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en hel del att göra den här måndagen så det gäller att du hinner med allt som du planerat. Du är en väldig tidsoptimist så det räcker med att en av dina aktiviteter drar ut på tiden för att hela ditt tidsschema ska spricka.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet vad du vill idag och det är väldigt bestämt för att vara dig. Fisken är mer känd för att vela och ha beslutsångest än att vara målfokuserad men idag plockar du fram en annan sida av dig själv. Kvällen kretsar kring familjen.

Annons