Tisdag 29/12

29 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här tisdagen blir ganska lugn, du har tid att fundera på ett beslut som du är på väg att fatta och som rör din ekonomi. Det här är ett stort val som påverkar många aspekter i din vardag så ta din tid och tänk igenom dina alternativ.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att få till ett avslut för det här året. Du har planer som sträcker sig in i början på 2021 men för att de ska lyckas måste du få ett bra avslut nu. Du diskuterar dina tankar med din chef som är helt med på hur du tänker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill släppa loss din kreativitet idag men då krävs det att du tänker lite utanför ramarna. Det är svårare än det låter eftersom du har ganska många fördomar när det kommer till hur ditt arbete bör utföras.

Kräftan 21/6-22/7

Du är gärna utomhus den här tisdagen. Den friska luften får dig att tänka på annat än dina vanliga problem. Du njuter av att träffa vänner och du ordnar gärna en spontanlunch som kanske innefattar korvgrillning i naturen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig trött och irriterad på en släkting som just nu suger musten ur dig. Du vet att hen vill väl, men av någon anledning så är den här personen otroligt krävande både energimässigt och socialt sett. Kvällen handlar om att återknyta gamla band.

Jungfru 23/8-22/9

Du cirkulerar kring ett känsligt ämne eftersom du inte vill gå rakt på. Du vet att den här metoden är både ineffektiv och tidskrävande, men du vågar inte vara för rak eftersom du är rädd att dina kollegor kommer ta illa upp.

Vågen 23/9-22/10

Du slappnar av och njuter av dagen som den är. Det har varit en lång och besvärlig resa men nu börjar du närma dig mållinjen. Du har aldrig längtat efter ett nyår mer än du längtar efter det här. För dig markerar nyårsnatten slutet på ett oändligt långt år.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har inga val, bara så att du är medveten om det idag. Det är bara att göra det bästa av situationen som du befinner dig i. Om du tänker efter så ligger du bra till jämfört med vissa andra kollegor. Kvällen handlar om konsten att säga nej.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen blir lite seg. Du får inte riktigt upp energin den här dagen hur mycket du än försöker. Eftermiddagen handlar om gamla och om nya löften. Kvällen blir annorlunda och väldigt utvecklande för både dig och din vän.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen så förbereder du för nyår. Det kan vara att städa hemma, planera mat eller fixa den bästa outfiten för kvällen ifråga. För dig är det viktigt att fira ut 2020 ordentligt så sätta en markering inför det kommande året.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är envis när det kommer till något som du längtar efter. Du brukar vanligtvis vara flexibel men när det gäller det här så tänker du inte vika en tum. Kvällen blir överraskande intressant och lärorik, både för dig och för din vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en investering som du vill göra men den kostar enormt mycket pengar och du är inte säker på om det är rätt tid för den här typen av utgifter. Som vanligt ska du lyssna på vad din magkänsla säger, den brukar sällan ha fel.

Annons