Onsdag 30/12

30 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att mentalt förbereda sig för att året äntligen är slut. Det här har varit många hårda beslut, konstiga förändringar men året har också inneburit ett lugnare tempo och en chans för dig att komma ikapp mentalt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lite stressig onsdag men du gillar tempot och därför känns det rätt okej. Det här är din tid att visa att du är en person som har många bra idéer och som inte är rädd för att ta i om det skulle behövas. Kvällen blir lugnare. Det blir hemmamys och SPA kväll inför nyår.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del att göra den här dagen så det gäller att inte slöa. Du är en person som gärna glider bort i tankarna, särskilt när det kommer till den här typen av dagar. Just nu laddar du inför årets sista dag som du har väldigt speciella förväntningar på.

Kräftan 21/6-22/7

Du behöver få lite förslag på hur du ska reagera på en inbjudan som du fått. Det kanske inte egentligen är så mycket en inbjudan som en möjlighet som uppenbarar sig. Frågan är hur du hanterar den här möjligheten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kan vararätt så efterhängsen och det är du idag. Du är ute efter ett besked och du tänker inte ge dig innan du fått veta vad du vill höra. Kvällen handlar om att fixa och dona i hemmet. Det blir en bra kväll.

Jungfru 23/8-22/9

Du njuter i fulla drag av din ledighet om du är ledig den här dagen. Jobbar du är det lågt tempo och mycket njutning som gäller. För dig är det viktigt att ta dig tid och hinna med allt som du vill hinna med. Kvällen handlar om ett skvaller.

Vågen 23/9-22/10

Idag frågar du en vän om något som du vanligtvis inte skulle fråga om. Det här handlar om att du vill vara lite förberedd inför något som du känner i luften. Det har varit spänt mellan dig och en annan person och nu vill du luska lite i hur hen känner det.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett strålande humör den här näst sista dagen på året. Idag är du gärna utomhus och fångar känslan i luften både i minnet och på bild. Det blir en spännande och annorlunda upplevelser för din del. Kvällen handlar om att testa idéer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här onsdagen sniglar sig verkligen fram. Du vill att den här dagen ska vara över så att det äntligen kan bli nyårsafton. Det är något som du sett fram emot på årets sista dag. Kanske borde du ägna den här dagen åt någon aktivitet som gör att den går fortare.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag pysslar du och fixar hemma. Det verkar som om du är den som står för nyårsfirandet och då ska allt vara perfekt. Du lagar mat och dukat bord. För dig markerar det här nyåret inte så mycket ett slut som en ny början, något som du verkligen längtar efter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt den här onsdagen. Har du möjlighet ägnar du delar av dagen åt utomhusaktiviteters. Du känner dig nyttig när du kan komma ut i naturen. Det här blir en mental nedladdning för din del. Det sista av stressen från hösten rinner av dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att försök ta chansen. Det finns något eller någon du tänkt på länge. Det är en person som du inte kan släppa taget om trots att ni aldrig ses eller hörs. Det handlar om starka minnen som du gärna vill återuppleva.

Annons