Torsdag 31/12 Nyårsafton

31 dec, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir ett stillsammare firande än du brukar ha det här nyåret men du njuter av de få personer son du väljer att dela den med. För dig handlar den här kvällen av vänskap, om närhet och om att ha mysigt tillsammans.

Oxen 20/4-20/5

Det har varit ett annorlunda år och därför passar det bra att avsluta det annorlunda. Det blir en magiskt men ovanligt firande för din del. Istället för finkläder och kanapéer kan det mycket väl hända att du firar in det här nyåret utomhus med korvgrillning under stjärnorna. I år satsar du till och med på nyårslöften.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar egentligen mest om att säga farväl till ett år fyllt av komplikationer och jobbiga minnen. Även om det har varit ett tufft år så har du också växt som människa, du har lärt dig att ta mer ansvar och framför allt så har du lärt dig att vara tacksam för det du har. Något som du visar idag.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Idag blir det lite fel och det kan hända att du blir för ärlig och uppriktig trots att du lovat dig själv att behålla din stolthet. Nyåret lockar fram så många känslor och minnen att du inte riktigt kan hejda dig. Ibland är det bra att få rensa luften och häva ur sig allt man vill ha sagt.

Lejonet 23/7-22/8

Under nyåret sker något magiskt. Gamla känslor vaknar till liv och en bortglömd romans blir plötsligt aktuell igen. För dig är det här natten då allt kan hända och på samma sätt som 2020 har bevisat sig vara utan motstycke så blir nyåret en natt att minnas.

Jungfru 23/8-22/9

Du brukar se fram emot glamour, god mat och en massa spännande människor på nyår, men som läget är nu så blir det ett mer intimt, lugnt och ett mer lågmält firande. Du vill ändå markera det här årets slut även om det inte blir på det vanliga sättet.

Vågen 23/9-22/10

Du har sett fram emot den här dagen under väldigt lång tid. För din del handlar det om att ta ett kliv från det gamla in i det nya och det är något som du verkligen längtar efter. Nyåret bli en annorlunda men oförglömlig kväll.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du har antagligen inga större planer den här dagen och natten. Du stannar antingen hemma med familjen eller firar med ett par, väl utvalda vänner. Även om nyåret firas in på ett lågmält sätt så känner du att den här natten är speciell.

Skytten 22/11-21/12

Du firar antagligen med familjen. Det blir en trevlig kväll med god mat och fyrverkerier. För dig finns det flera traditioner på nyår som du vill leva upp till. Under kvällen får du fantastiska nyheter som rör en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Det du planerat som en väldigt städad kväll blir lite annorlunda än du planerat,men det blir förtrollande och för en gångs skull glömmer du dina problem och rycks med i kvällens anda. Den här kvällen kan bjuda på en kärleksförklaring och en värdefull insikt.

Vattumannen 20/1-18/2

Nyåret blir inte som det brukar bli. Brukar du vara hemma så är du borta och brukar det vara glitter och glam så bjuder den här kvällen på en mindre sprakande men minst lika härlig upplevelse. Idag knyter du an till dina rötter och du lovar dig själv att 2021 ska bli ett bra år.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag överraskar du en person som verkligen inte är redo för att träffa dig. Både du och hen trodde att er kemi svalnat med åren, men när ni plötsligt möts igen flammar attraktionen upp och situationen blir konstig, stel men samtidigt väldigt härlig. Du känner dig otroligt levande den här natten.

Annons