Fredag 1/1

01 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att bara ta det lugnt och vila upp dig. Det blir en riktigt lat dag med fokus på gamla filmer och onyttig mat. Oavsett om du firade hårt dagen innan eller tog det lugnt så blir det här sista dagen innan dina nyårslöften börjar gälla officiellt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en trevlig och lagom social dag. Dagen handlar om att pyssla och ställa i ordning hemma. Det kan vara sviterna efter en nyårsmiddag som behöver ses över eller så vill du bara få lite extra fint så här på nya året. En långpromenad eller lite motion av annat slag passar också bra idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del saker du måste göra, men om du kan föredrar du att sova ut ordentligt innan dagen börjar. Det blir en skön start på det nya året. Du tillåter dig själv att inte stressa och du unnar dig lite extra gott den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du brukar älska att höra skvallret som uppstår efter en festkväll, men idag finns det en risk att skvallret är du och det kanske inte är lika kul. Du vet att du sa och gjorde en hel del som du kanske inte skulle göra i vanliga fall. Men handen på hjärtat, du var ärlig både mot dig själv och mot andra och ibland är en dos av ärlighet och kärlek precis vad världen behöver.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en bra energi i ditt horoskop den här fredagen. Du är ovanligt pigg och du känner för att aktivera dig. Tyvärr verkar resten av världen lite segare och betydligt svårare att locka med ut på äventyr. Du får helt enkelt njuta av den här härliga dagen själv, i alla fall inledningsvis.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något avvaktande i ditt tecken idag. Du trodde att det skulle kännas bättre att vara av med 2020, men du känner inte som det har hänt något alls. Du måste ha tålamod, de största och bästa förändringarna är de som får ta sin tid.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska lugn inledning på det nya året. Dagen tycks handla om promenader, fika och lite skvaller. Du uppdaterar dig på vad som har hänt i din bekantskapskrets. Eftersom du inte träffar så många nu för tiden så vill du i alla fall hänga med i allt som händer.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är irriterad utan att veta varför. Det har varit ett långt år och nu är det äntligen över men inledningsvis verkar det bara bli värre, inte bättre så som du hoppats på. Tänk på att botten är snart nådd och från det kommer det att bli ljusare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något väldigt motsträvigt i ditt tecken den här dagen. Du vill verkligen inte. Det spelar ingen roll vem som föreslår en aktivitet eller vilken aktivitet som föreslås. Du vill bara dra täcket över huvudet och krypa tillbaka ned i din varma säng. Alla har den här typen av dagar.

Stenbocken 22/12-19/1

2021 börjar betydligt bättre än hela det förra året sammanfattningsvis. Visst är du trött och seg, men du är tillsammans med människor som skänker ditt liv glädje, och alla mår bra och är på ett strålande humör. Dagen kantas av utomhusaktiviteter och hemmamys.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en väldigt lugn inledning på det nya året. Idag gör du inte mycket alls. Du har varit i bättre form och du tänker vara snäll mot dig själv och inte pressa dig själv till aktivitet. Ett samtal rörande ditt arbete är det enda störande momentet idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte alls särskilt social idag. Du behöver få vara ifred med dina tankar innan de dränker dig. Det hände så mycket under gårdagen, framförallt känslomässigt att du måste får tid att smälta allt. Ta dig den tid du behöver och stressa inte in i något du inte är mogen för.

Annons