Lördag 2/1

02 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att få ordning på saker i ditt privatliv. Det kan vara relationer eller affärer. Det viktiga för dig är att du rensar ut så mycket jobb som möjligt redan i början på året så att du får möjligheten att få en ny, fräsch start.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en tidig dag som kräver att du är vaken och alert. Du verkar ha en aktiv dag framför dig, men det har du vetat om en tid så därför är det inga problem. På kvällen är du trött och vill vila medan resten av familjen är pigga och vill hitta på något. Ni är inte i samklang.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen blir lite enformig, särskilt om du varit ledig en tid. Du har svårt att motivera dig själv att hitta på någonting. Du påbörjar saker men blir snabbt uttråkad och de blir liggande. Har du en sambo kan hen bli lite galen på din oförmåga att plocka undan efter dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du förväntar dig ett ärligt svar av en vän, men hen undviker det här heta ämnet så gott det går. Det är lite för känsligt och lite för nära för att din vän ska vilja diskutera det som hänt. Själv känner du inte samma obehag för den här typen av diskussioner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är svårt att veta vad man vill, men du har varit väldigt obeslutsam hela det förra året och du har inte gett dig själv chansen på ett sunt och okomplicerat förhållande. Det är som om du aldrig riktigt kan nöja dig med det du har för du känner inte den passion som du hoppats på att känna.

Jungfru 23/8-22/9

Du är glad och spontan idag, något som förvånar din omgivning. Vanligtvis brukar du fundera igenom saker noga innan du fattar några beslut men idag agerar du med hjärtat snarare än med huvudet. Kvällen handlar om en fundering som du har.

Vågen 23/9-22/10

Du kan helt enkelt inte säga nej även om du vill. Det har varit för komplicerat mellan dig och din vän för att du dessutom ska komplicera till saker ännu mer genom att vara negativ till hens förslag. Kvällen handlar om att vara ärlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en bra och lugn lördag att se fram emot. Det har varit en tids vila och det är precis vad du behövde. Du har tagit igen dig både mentalt och fysiskt de senaste dagarna, men nu börjar det dra ihop sig mot att möta verkligheten igen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är irriterad utan att veta varför du är irriterad. Månen påverkar dina känslor och just nu står Månen i en ogynnsam position i förhållande till ditt tecken och det kan skapa en spänning inom dig. Som tur är så är Månen den påverkan som försvinner fortast.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir inte så lugn som du tänkt dig. Du har plötsligt en eller flera aktiviteter inplanerade. Lägg till att en person verkligen insisterar på att få prata enskilt med dig så har du den här lördagen väl sammanfattad. Du är lite nervös inför samtalet eftersom du anar vad det rör sig om.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen är du gärna utomhus så mycket som vädret tillåter. Du behöver få frisk luft och lite nytt perspektiv på livet. Det blir en skön dag där du verkligen får möjligheten att fundera över allt och ingenting.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir lite mer aktiv än fredagen. Du har fått grunna på dina problem och du har kommit fram till att det inte hjälper att älta dem fram och tillbaka om du inte vet vart en viss person står i frågan. Du bestämmer dig för att ta tjuren vid hornen och ha ett ärligt samtal vänner emellan.

Annons