Söndag 3/1

03 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen får du höra skvaller om en person och det väcker din nyfikenhet. Enligt dig rör det sig om något som är högst otroligt med tanke på hur förnuftig den här personen brukar vara. Du bestämmer dig för att ta reda på om ryktet är sant.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en vilja att bara få vara idag. Du orkar inte riktigt engagera dig och det märks på ditt sätt att hantera de problem som du stöter på. Du blir irriterad när det krävs beslutsfattande från din sida. Kvällen blir lika stillsam som du hoppats på.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra och lagom aktiv söndag. Du har äntligen börjat hittat tillbaka till en positiv energi och du tar till vara på den här dagen. Har du möjlighet och råd kan det också blir en del shopping. Du känner ett behov av att få skämma bort dig själv idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite sur och irriterad den här söndagen. Ditt uppriktiga samtal slutade inte så som du hoppats på men det är kanske inte så konstigt. Du pressade din vän och då drog hen sig bakåt och gick in i försvarsläge. Hen känner sig anklagad av dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en härlig söndag där du fokuserar på att vara utomhus. Du behöver naturen för att glömma dina privata problem. Under dagen får du ett mysigt sms från en vän och det förgyller din dag lite extra. Den här personen är någon son du har svårt att helt släppa taget om.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu laddar du inför kommande vecka. Om du ska jobba så ser du nästan fram mot att få aktivera dig på ett meningsfullt sätt. Visst har det varit mysigt att bara vara hemma men nu vill du ha något utmanande att sätta tänderna i oavsett om du är på arbetet eller om du arbetar hemma.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen blir en skön avslutning på en ledighet. Nästa vecka blir en mjukstart och det passar dig bra. Du behöver få komma igång lite långsamt. Det har varit mycket känslomässigt jobbigt på arbetet den här hösten och under ledigheten har du lyckats koppla bort alla bekymmer.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du har förstått att en vän är upprörd över något men hen vill inte tala om vad det är som är fel och då är det nästan omöjligt att hjälpa hen. Du vet sedan tidigare att din vän är lite för envis för sitt bästa. Kanske kan du locka ur hen sanningen och du bara tar det försiktigt.

Skytten 22/11-21/12

Det blir enen skön söndag som främst handlar om vila, filmer och om att mysa med familjen. Skytten kan under lång tid nöja sig med att vara social med en liten, tajt krets men plötsligt blir du rastlös och känner dig instängd. Då måste du ut och se människor, liv och rörelse.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir ganska rofylld. Du fokuserar på vissa uppgifter som har med arbetet att göra, men samtidigt så unnar du dig också att vara väldigt lat och inte göra någonting under lång tid. Ett överraskande sms gör att söndagskvällen tar en ny vändning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du uttrycker dig lite hårt idag och det kan såra en släkting eller din partner. Det ligger inte i din natur att be om ursäkt, men idag kan det vara läge att rucka på den principen. Kvällen handlar om att planera inför framtiden och en förändring som är på ingående.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lagom aktiv. Du har saker att göra, men inget som tar varken särskilt mycket tid eller energi i anspråk. En vän vill försöka reda ut er relation, men du orkar inte ta tag i det här problemet just nu. Du orkar överhuvudtaget inte med saker som är komplicerade.

Annons