Måndag 4/1

04 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På måndagen försöker du rätta till ett mindre missförstånd som uppstått de senaste veckorna. Du vet att det rör sig mer om hur vissa personer tolkar in saker och läser mellan raderna snarare än en verklig konflikt. Det du vill göra är att förhindra att hela den här historien eskalerar ytterligare.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om en fräsch start på många sätt. Du har lärt dig en hel del om hur du själv fungerar under hösten och hur du ska få en grupp att samarbeta. Oavsett om det är du som står vid rodret eller om du påverkar från kulisserna är det här din tid att kunna förverkliga dina idéer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant måndag. Du får höra rykten om förändringar som rör din arbetsplats, men i dagsläget är det mest rykten och väldigt lite konkreta fakta. Det här kan förbereda dig för vad som är på gång, men inget är säker ännu så försök att vara positiv.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite seg så här efter alla helger. Du har svårt att komma igång med jobbet och det gör att vissa kollegor uppfattar dig som ganska lat. Just nu har du mycket känslor och tankar som du håller för dig själv och det gör att du lätt tappar fokus på det vardagliga.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en iver att komma igång efter helgerna. 2020 har på många sätt varit ett krävande år, men nu känner du att saker bara kan bli bättre. Du väljer att ta dig an det här nya året med en tilltro på framtiden. Idag får du hör positiva nyheter från din arbetsgivare.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lugn. Oavsett om du jobbar eller har ett par dagar ledigt till så tar du vara på den här tiden. Mycket i ditt liv kretsar kring familjen och kring dina närmaste. För dig är det här en viktig tid att reflektera, planera och att fundera över framtiden.

Vågen 23/9-22/10

Det har varit ett tufft år och nu är det äntligen över. Även om början på 2021 inte blir så problemfri som du hade hoppats på så går du in i den nya månaden med en tillförsikt om att saker kommer att bli bättre snart. Positiva nyheter om en sjuk vän eller familjemedlem förgyller den här måndagen.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns saker som du borde känna till och därför är det viktigt att du är uppmärksam idag. De saker du bör veta är inget som någon avslöjar för dig. Du måste läsa mellan raderna och tolka det som sägs. Det kan vara svårt, men ingen match för den intuitiva Skorpionen.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en trötthet i ditt tecken. Trots nytt år och ny start så känner du dig gammal och sliten. Det har varit mycket konflikter både privat och på arbetet under förra året och det är först nu som det känslomässiga kaoset kommer ikapp dig. Ta dig tid att smälta alla dina tankar.

Stenbocken 22/12-19/1

Du kämpar på trots att mycket i din omgivning trilskas. Som omständigheterna är nu kan du inte träna och ägna dig åt dina vanliga intressen, men som den kreativa Stenbock du är hittar du nya sätt att hålla dig i form på både fysiskt och mentalt. Idag visar du prov på den kreativiteten.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen blir väldigt seg och du är tröttare än du vill erkänna. Ditt problem är att du varit ledig länge och då är det svårt att komma in i den vardagliga rytmen igen. Idag får du ett besked som på något sätt rör ditt boende.

Fiskarna 19/2-20/3

Du orkar inte med konflikter idag så du drar dig undan en person som försöker locka i dig i sitt personliga drama. Hur mycket du än tycker om hen så är det inte värt det känslomässiga kaos som hen skapar omkring sig både omedvetet och medvetet.

Annons