Tisdag 5/1

05 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir intressant och varierande. Du har en hel del att göra så det gäller att ha tempo. Om du kör fast med en viss uppgift så ska du inte dra dig för att kontakta en kollega och be om hjälp. Hen är en av de intelligentaste personer som du känner och hen kommer gärna hjälpa dig.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir lite mer hetsig än måndagen. Du har en del saker som du måste hinna med innan du kan gå hem för dagen. Du är väldigt rationell så du väljer att beta av en sak i taget och att inte stressa. På eftermiddagen får du massor av beröm från en högre chef och det gör dig både glad och generad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att veta hur du ska tänka så därför blir du lite förvånad när du plötsligt får väldigt mycket positiv feedback från en chef. Den här personen tycker att du tänker helt rätt och att du har mer än koll på läget.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn inledning på tisdagen. Men efter lunch börjar saker ta fart och det kan till och med hända att du får stressa för att hinna med. Kvällen bjuder på en överraskning och på ett oväntat löfte.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är trött på att en person alltid kommer med genomskinliga ursäkter när ni ska träffas. Du har börjat förstå att hen faktiskt undviker dig, vad du inte kan förstå är varför hen gör det. Du tänker konfrontera din vän, men inte just nu, det orkar du inte.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant tisdag som innehåller många vändningar. Du har varit väldigt mån om din vän den senaste tiden, men nu är du beredd på att låta hen stå på egna ben och visa vad hen går för. Plötsligt är det du som är det starke och tuffa i er relation.

Vågen 23/9-22/10

Du har en del att ta tag i så det gäller att du inte halkar efter idag. Mycket handlar om att vara noggrann och följa instruktioner, två saker som inte rimmar särskilt bra med din natur. På sätt och vis blir den här tisdagen en prövning för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag försöker du lyssna in vad en vän vill säga dig. Du har inte varit så lyhörd som du brukar vara den senaste tiden, men nu vill du visa att du finns där för din vän. Kvällen handlar om roliga nyheter som har med sommaren att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig utmanad och då går du in i förvars läge. Det här är ditt vanliga sätt att reagera på något som du uppfattar som lite hotfullt. Tänk på att alla utmaningar inte behöver vara negativa, det här kan bli ett sätt för dig att lära dig nya saker och att växa.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad när fler personer hänger på dina idéer. Just nu är du en av den drivande kraften inom en hobby eller sport. Det är du som hittar på sätt att få träning att fungera utan att bryta mot restriktionerna. Kvällen handlar om en rolig arbetsuppgift som plötsligt hamnat på ditt bord.

Vattumannen 20/1-18/2

Du står inför ett val som rör ditt arbete, men du vet inte om du är beredd att göra de uppoffringar som krävs för att du ska nå den position som du funderat på. Du både vill och vill inte ha mer utmaningar på jobbet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du lär dig snabbt och det visar sig vara en av dina största tillgångar just nu. Genom att hela tiden suga åt dig av den information som du får så känner du att du växer sakta men säkert. Kvällen blir stimulerande.

Annons