Onsdag 6/1

06 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir kanske inte som du trott, men det blir en bra dag där du får chansen att hämta andan. Det du planerat blir inställt, men i slutet av dagen så inser du att det egentligen var det bästa som kunde hända. Du tenderar att alltid ha lite för mycket inplanerat för ditt eget bästa.

Oxen 20/4-20/5

Det finns mycket att fundera över den här onsdagen. Du har fått en förfrågan som kan vara både spännande och lite skrämmande på samma gång. Du inser att det kommer innebära mer ansvar och mycket mer engagemang från din sida. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en oro hos dig att du ska göra fel. Tänk inte så mycket på vad som kan gå galet, fokusera istället på vad det är du gör bra. Att ha en positiv inställning är A och O för att du ska lyckas den här onsdagen.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn dag med mycket utomhusaktiviteter. Den friska luften gör dig gott och får dig att tänka lite klarare på din situation. Under eftermiddagen träffar du av en slump på en vän från det förflutna och många minnen vaknar till liv igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är irriterad över att människor inte lyssnar på vad det är du försöker säga. Vissa personer tycks haka upp sig på ditt tonfall och missar därför hela poängen med vad det är du vill förmedla. Du kan upplevas som lite väl kaxig och självsäker det kan reta vissa personer.

Jungfru 23/8-22/9

Onsdagen handlar om några nära vänner eller familjen. Det blir en lugn dag där ni fokuserar på att må bra och ta hand om varandra. Idag överraskar en familjemedlem dig med riktigt trevliga nyheter. Kvällen blir rolig och omväxlande.

Vågen 23/9-22/10

Du tar dig själv på blodigt allvar så därför blir du förolämpad när en vän försöker skoja bort något allvarligt du vill ha sagt. Tänk på att den här personen lätt blir nervös av allvarliga situationer och då reagerar hen med att skämta om allt och alla.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att fånga ögonblicket. Du har blivit bättre på det, men du kunde vara ännu bättre. Du tänker ofta på framtiden och grubblar över det som varit och då glömmer du bort nuet. Vad du behöver är att släppa allt som inte hör dagen till.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här onsdagen tar du tag i projekt som du måste göra men som du inte känner för. Eftersom du tvingar dig själv blir det inte särskilt roligt eller särskilt bra gjort. Du slarvar bara för att få det överstökat.

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen passar du på att träffa en person som du inte sett på ett tag. Det blir en trevlig och social dag. Eftermiddagen handlar om en påminnelse och om ett löfte. Kvällen blir mysig och familjär. Du kan verkligen slappna av och vara dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del att göra hemma men risken är stor att struntar i allt och sticker iväg ut i naturen några timmar istället. Det här är ditt sätt att få total avkoppling. Du njuter verkligen av både ensamheten och närheten till naturen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du råkar ställa fel fråga till fel person idag och det kan sluta riktigt illa. Istället för att saker blir som du hoppats på kan hela din idé fallera med en sur partner. Tålamod är inte din starka sida, men du borde ändå öva på det idag.

Annons