Fredag 8/1

08 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att säga nej till saker och om att förhandla med en familjemedlem som vill något helt annat än det du vill. Kompromisser har aldrig varit din starka sida, men idag verkar du inte ha något val. Kvällen blir händelserik.

Oxen 20/4-20/5

Du försöker att inte stressa den här fredagen. Visst har du en del att göra, men det mesta löper på i en behaglig takt. Det du gör tycker du är kul och därför gör det inte så mycket om det tar tid. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite oroad över ett rykte som du får höra idag. Det kanske inte påverkar dig direkt, men indirekt kommer det att förändra din vardag både kortsiktigt och långsiktigt. Det här är nyheter som kommer ta tid för dig att smälta.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir irriterad och frustrerad på en person som inte lyssnar ordentligt. Du vill visa hur mycket hen betyder för dig trots allt som hänt mellan er men hen har en förmåga att stänga av och gå in i försvarsläge när hen känner sig obekväm. Du måste hitta ett sätta att tränga in under din väns hårda yta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns inget försvar för en släkting som återigen gjort ett stort misstag. En gång är ingen gång men två gånger börjar bli en vana. Du försöker påpeka problemet för din släkting, men hen väljer att som vanligt följa sitt eget huvud.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir en ganska trevlig dag trots att du kan ha en del att göra. Genom att fokusera på en sak i taget kommer du vara mycket mer effektiv än om du försöker jonglera med en massa bollar i luften samtidigt. Kvällen blir intim.

Vågen 23/9-22/10

Du tar en risk när du avslöjar en hemlighet för en vän. Hen har länge sökt svaret på en fråga och du sitter inne med hela hemligheten men har egentligen ingen rätt att säga något. När du ser din väns frustration så väljer du att bryta det här löftet.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om små val och stora beslut. Det blir ingen enkel dag, men den blir givande. Det är tufft att försöka sia om morgondagen när du inte vet vad som händer från den ena minuten till den andra. Samtidigt är det här en unik chans att få testa dina instinkter och följa din magkänsla.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett ganska dåligt humör den här fredagen och det beror främst på att du och din vän är osams igen. Det kan vara att ni ser för mycket eller för litet av varandra just nu. Ni håller på att glida isär och det gör dig väldigt oroad. Samtidigt är det här en utveckling du inte kan förhindra.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska intensiv men trevlig fredag. Dagen kretsar kring familjen och hemmet men på kvällen tar det en oväntad vändning. Något som skulle bli en stilla promenad med någon enstaka vän utvecklar sig till något helt annat. Här gäller det att inte vara rädd för utan våga.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen handlar om att förbereda vissa saker. Det blir en trevlig, men bitvis intensiv dag där du har mycket du ska hinna med. På eftermiddagen fokuserar du på hemmet och på kvällen är det god mat och trevligt sällskap som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att förstå varför din vän är så upprörd som hen är. Det är som om ni inte kommunicerade lika bra nu för tiden som ni gjort. Det handlar om olika viljor och två olika sätt att se på framtiden.

Annons