Lördag 9/1

09 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördag blir lite sista dagen på helgerna. Du har tagit det lugnt och njutit, särskilt de dagar du har varit ledig men det har också varit ett behagligt tempo på arbetet. Nu när vardagen närmar sig känner du ett behov av att få komma bort. Det blir kanske en liten utflykt i närområdet idag.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir stressig men också rolig du har mycket som du ska hinna med och saker tar längre tid än du tänkt dig. Under dagen experimenterar du inom ett område som intresserar dig. Det kan vara matlagning, hantverk eller liknande. Kvällen blir ovanligt stimulerande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du funderar på en förändring, men du är inte mogen att fatta den här typen av beslut ännu. För dig är det stora problemet att dina personliga mål inte överensstämmer med dina professionella ambitioner. Någonstans måste du kompromissa och det är ett tufft beslut att ta.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar om att ställa något till rätta. Du har sagt eller gjort något som sårat en vän och nu vill du att ni ska komma över det här problemet och gå vidare. Din vän har inte så lätt att släppa taget om den här oförrätten så det gäller att ni pratar med varandra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns mycket att göra idag, om du orkar hela vägen. Ditt stora problem är att du just nu är väldigt trött och inte riktigt orkar med aktiviteter. Du vill vila och bara vara, något din vän inte alls förstår. Lyssna på din kropp, det finns antagligen en poäng med att ta det lugnt.

Jungfru 23/8-22/9

Du offrar mycket för att dra ditt strå till stacken och därför blir du extra upprörd när en nära vän helt struntar i alla rekommendationer. Inte nog med att hen utsätter sig själv för fara, hen utsätter även dig för en onödig risk. Tyvärr lyssnar inte din vän på dina argument.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen handlar om balans, både när det gäller kroppen och det andliga. Du har haft svårt att hitta harmonin inom dig, men de senaste dagarna börjar pusselbit för pusslet trilla på plats. Du har äntligen hittat en bra jämvikt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns inte mycket du kan säga för att motivera en släkting att ta det mer försiktigt. Du har redan försökt med både skrämseltaktik och mutor, men hen är envis och vill fortsätta göra saker på sitt sätt. Din släkting är en ständig källa till oro för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om vänskap och om att försöka ta igen tid som du förlorat. Både våren och hösten har gjort det omöjligt för dig att behålla din vanliga umgängeskrets och nu börjar förlusten efter vissa personer att kännas. Kanske är det dags att du tar kontakt med dem igen.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar både om vila och om aktivitet. Om att äta nyttigt, men också om att få frossa i godsaker. Det blir en motsatsernas dag. Kvällen för med sig lite lätt chockerande men, för dig, väldigt positiva nyheter som har med en tävling eller utmaning att göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att hinna med allt du vill göra idag så därför kan det hända att det blir lite extra stressig, särskilt fram på eftermiddagen. Du har så höga ambitioner och det ärr inte alltid enkelt att för dig att leva upp till dina egna krav. Kvällen bjuder på många skratt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du nekar till något som du gjort eftersom du tror att en lögn är det bästa i det här fallet. Vanligtvis brukar du undvika osanningar, men du vet hur sårad din vän skulle bli om du berättade sanningen. Just nu behöver du tid att fundera över vad det är du vill innan du ventilerar dina känslor med din vän.

Annons