Söndag 10/1

10 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en riktigt rolig söndag där du kan lyckas göra en del bra fynd. Det var länge sedan som du unnade sig något lyxigt, men idag känner du att du har förtjänat det. Kvällen handlar om att ta igen tid med en vän.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen väljer du att ta det lugnt och verkligen vila upp dig. Du behöver få sova ut, ta dagen som den kommer och bara få slappna av. En väns problem kan plötsligt bli ditt och då gäller det att våga ta ställning. Här gäller det att plocka fram din berömda envishet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att fynda på rean. Oavsett om du gör det hemma i soffan eller om du tar dig ned på stan så är du väldigt nöjd med vad du hittar. Det här är saker som du tänkt köpa länge, men nu får du dem billigare och kan på så sätt kan du spara lite pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Du längtar efter den värme och vänskap som du hade med en person men du börjar inse att ni har växt ifrån varandra. Det här är tungt för dig eftersom du inte är redo att släppa greppet om hen. Ju längre hen glider ifrån dig ju mer desperat vill du återuppliva kontakten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du fördrar att inte visa upp dina känslor offentligt. Du är inte redo att erkänna hur seriöst vissa saker börjar bli. Du vill framstå som det glada, obundna Lejonet som kan ta för sig av världen och flirta med vem du vill. Du kanske inte är redo för något seriöst ännu.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att göra en sak i taget. Just nu har du en förmåga att fladdra från ett projekt till ett annat och det är inte likt dig. Försök att fokusera på det du håller på med och starta inte upp något nytt innan du är klar. Du mår bättre av struktur, för då har du kontroll.

Vågen 23/9-22/10

Den här söndagen får du ganska trista nyheter, men det är inte så överraskande. Du hade på känn att det skulle bli så här, men du hoppades in i det sista på en annan utgång. Nu måste du planera om efter de nya förutsättningarna.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag gör du av med alldeles för mycket pengar på saker som du egentligen inte behöver. Du har ett behov av att fylla ett tomrum inom dig. Den stimulans du får av resor och upplevelser kompenserar du genom att shoppa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns ett behov att göra något du vet att du inte borde göra. Bara för att du vet att det är tabu så blir det extra frestande. Den senaste tidens slentrian i vardagen får dig att ta onödiga risker både med dig själv och med dina relationer.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen hör någon av sig och vill träffas. Det gör dig både glad och överraskad på samma gång. Den här personen är inte särskilt bra på att ta initiativ och du är lite för blyg för att ta första steget. Dagen kan bli riktigt härlig och kvällen förtrollande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du säger nej till en person som du gärna vill träffa, men som du inte riktigt kan klämma in i ditt redan fullbokade schema. Din vän blir sårad och tycker att du inte prioriterar er vänskap. Just den här vännen har en förmåga att bli väldigt dramatisk.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att säga ja till upplevelser och om att våga sticka ut hakan och ta en risk. Visst kan det vara utlämnande att vara den första som hör av sig, men om du inte vågar så kan du inte heller vinna. Det här är något du verkligen behöver få göra.

Annons