Måndag 11/1

11 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att vilja visa sig från sin bästa sida. Du är fulladdad med energi efter en längre tids vila och nu vill du bevisa att du är en kraft att räkna med. Kvällen blir utmanande, annorlunda men väldigt rolig.

Oxen 20/4-20/5

Du verkar lida av lite ledvärk, en öm rygg eller så har du ont någon annanstans. Det förhindrar dig att vara lika effektiv som du brukar. Som tur är så är tempot rätt så lugnt på arbetet så du behöver inte stressa. Du fundera på hur du kan rehabilitera dig själv med någon mjukare form av hemgymnastik.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om personliga utmaningar snarare än stress på jobbet. Du måste hitta ett sätt som fungerar för dig och det är svårare än det låter. Du känner dig osäker på vad du vill göra och därför har du svårt att hitta entusiasmen i vardagen.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant inledning på veckan. Du har nya förhållningsregler att rätta dig efter och det innebär extra disciplin från din sida, särskilt om du arbetar hemma. Du måste lägga upp ett system som fungerar och det är inte helt lätt eftersom Kräftan ofta blir distraherad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här måndagen handlar om en fråga som rör arbetet. Det är ett projekt som hela tiden går fel och nu vill du avsluta det här och börja med något annat, men din chef tycker inte som du. Det här blir en fråga om förhandling.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att ställa krav på dina vänner eftersom du vet att många brottas med ett konstant dåligt samvete och har svårt att hitta en balans i vardagen där de kan ha ett fungerande socialt liv utan att känna sig skyldiga. Själv är du inte lika oroad som dina vänner.

Vågen 23/9-22/10

Dagen går rätt så långsamt. Du tycker bättre om att ha mycket att göra än att ha det så lugnt som det är just nu. Januari brukar vara rätt så maklig i vanliga fall, men nu slår det alla rekord.  Kvällen handlar om ett löfte som är dags att infria.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir lite irriterad på en vän som inte vill ta till sig av den kritik som hen får på jobbet. Hen har svårt att förstå att hen kan göra fel. Du har försökt att förklara att viss kritik faktiskt är bra och att det kan få din vän att växa. I övrigt en ganska problemfri dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kämpar med dina inre demoner som heter leda och trötthet. Du har svårt att känna entusiasm vaken för saker som du brukar tycka om eller nya upplevelser. Din vän försöker få dig på gott humör men det gör dig nästan ännu mer irriterad.

Stenbocken 22/12-19/1

Du unnar dig fina saker och du skämmer bort dig själv. Ett av dina nyårslöften är att ta hand om dig själv både fysiskt och psykiskt. Du har höga ambitioner för det här året, men för att kunna nå dem måste du vara i god form. Du får en överraskande och fin komplimang idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att visa hänsyn till andra. Du sätter din familjs behov framför dina egna. På sätt och vis kan det vara skönt att kunna fokusera på någon annan än sig själv. Kvällen handlar om motivation.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant dag som innehåller ovanligt mycket drama. Allt rör inte dig personligen, men vissa saker angår dig och vissa saker handlar helt och hållet om dina relationer. Idag händer det något helt oväntat.

Annons