Tisdag 12/1

12 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir ganska stressig och väldigt tidig för din del. Du är inte van vid att behöva kliva upp så här tidigt utan du vill ha lite lugn och ro på morgonen. Under dagen får du positiv feedback på ett projekt från en chef.

Oxen 20/4-20/5

Du försöker hinna med alla dina planer idag och det är en hel del både privat och jobbmässigt. En chef berömmer dig för din organisationsförmåga och du blir lite generad. Du är inte van vid att få ros på det här sättet. Kvällen handlar om någon form av förberedelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen blir en lugn dag där du fokuserar på nödvändiga detaljer och det gör du bra. Du har svårt att hinna med allt som du vill göra, men genom att vara noggrann så blir du effektivare och då tar saker kortare tid att göra. Kvällen handlar om ett samtal.

Kräftan 21/6-22/7

Du har sett fram emot den här dagen länge eftersom du får träffa någon som du tycker mycket om. Det har inte varit helt enkelt att få till det här mötet. Oavsett om det sker av en välarrangerad slump eller om du bestämt träff med din vän så blir dagen lyckad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du gör av med alldeles för mycket pengar på onödiga saker just nu. På sätt och vis köper du dig ur tristessen oavsett om det rör sig om prylar, kläder eller snabbmat. Du försöker hitta något annat än shopping som stimulerar dig men valen är begränsade.

Jungfru 23/8-22/9

Du skulle gärna vilja vara lite kulturell just nu, men det finns inga eller väldigt få saker som kan räknas in i den kategorin som är öppet just nu. Ordna en kulturell kväll hemma. Varför inte läsa lite poesi, se en dokumentär eller läsa en Nobelpristagare.  Det går till och med att se opera och balett hemma.

Vågen 23/9-22/10

Du får en idé men du är inte så säker på om din familj tycker att din plan är lika genialisk som du tycker att den är. Problemet med din familj just nu är att de har svårt att tänka utanför boxen. Julen har tagit musten ur dem och nu vill de bara vara hemma och ta det lugnt.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du försöker komma ut i naturen så mycket som möjligt. Frisk luft och motion får dig att tänka klarare och fatta klokare beslut. Just nu står du inför ett ganska stort val och då är naturen det bästa stället att vistas. Du låter ditt undermedvetna få arbeta.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om möjliga och om omöjliga val. Det blir en intressant och lärorik dag som kan ta dig vidare i dina ambitioner. Det enda du bör tänks på den här tisdagen är att inte stänga dörren för några möjligheter. Ha ett öppet sinne.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en del att göra den här tisdagen och du lägger ned både tid och energi på att det ska bli bra. Du får också feedback från uppgifter från hösten och du blir förvånad över hur positivt det är. Idag märks det också tydligt att du blivit bättre på något som du övat de senaste veckorna.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att säga emot en vän för hen är så övertygande. Samtidigt så vet du att hen har fel, men du har inga bra argument att lägga fram för att bevisa din sak, det mesta bygger på lösa rykten och en magkänsla. Tyvärr kommer din instinkt visa sig korrekt och det drabbar din vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att vara på rätt plats. Du har en tendens att bli sen till det mesta den här dagen och det kan påverka dig negativt. Försök att ha goda marginaler vart du än ska. Du brukar alltid vara ute i sista minuten men idag är det en väldigt dålig idé.

 

Annons