Onsdag 13/1

13 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir lite rörig. Du har en hel del saker som måste in, men du är inte så organiserad som du borde vara. En vän eller kollega fyller år idag, glöm inte bort att gratta hen. Kvällen handlar om att vara på två platser samtidigt, vilket borde vara omöjligt, men du löser det.

Oxen 20/4-20/5

Du har en hel del som ska göras idag och det gäller att du är en smula organiserad. Den här dagen handlar om någon annan än dig själv så fokus ligger på att göra hen glad. Det blir en minnesvärd och lite annorlunda onsdag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att göra många saker samtidigt. Du brukar inte ha problem med att jonglera med flera bollar i luften, men just nu så är det komplicerat. En vän får höra ett rykte som hen vidarebefordrar till dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du har haft ett personligt problem som du ältat den senaste tiden. Det tycks lösa sig, men sedan trasslar det till sig igen och det mesta handlar om din stolthet, din oförmåga att be om ursäkt och framförallt din rädsla för att visa vad hen betyder för dig. Idag har du möjligheten att överraska hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig lite förvirrad just nu. Av någon anledning har du svårt att fokusera på jobbet, det är så mycket privat som snurrar i din skalle. Du håller på att bygga upp en relation med en person samtidigt som du inte alls är säker på att det är rätt. Nu vet du inte hur du ska kunna backa från den här situationen.

Jungfru 23/8-22/9

Onsdagen handlar om att visa någon uppmärksamhet. Du brukar vara en omtänksam person, men på senaste tiden har både omständigheterna och dina personliga ambitioner gjort dig något mer egoistisk. Idag får du möjligheten att lägga dina egenintressen åt sidan.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att neka en släkting ett mindre lån, samtidigt som du varken vill eller har råd att avstå från de här pengarna just nu. Den här personen har en historia av att låna saker utan att lämna tillbaka dem.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som vill vara i händelsernas centrum och det är du idag. Det är drama, intriger och roliga upplevelser som kantar den här annars så vanliga onsdagen. Ett positivt besked rörande din lön gör dagen ännu mer speciell.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns olika sätt att hantera en konflikt på. I det här fallet borde du backa, det vet du om. Samtidigt är det svårt eftersom du är så stolt och just den här konflikten har gått hårt på din stolthet. Vissa läxor kan vara lite jobbigare än andra.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en härlig onsdag kantat med lyx, överraskningar och massor av kärlek. Idag får du det mesta du har önskat dig och kanske lite till. Den största överraskning är ett väldigt gulligt och personligt brev, samtal eller sms från en person som du en gång stod väldigt nära.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del att göra den här dagen, men du ser ändå till att hinna med att ta hand om en vän eller släkting lite extra. Det kan vara att hen fyller år, att hen förtjänar lite extra efter allt hen gjort eller så är du bara på humör för att göra någon riktigt glad.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du, för dig, ett väldigt ovanligt initiativ. Oftast brukar du vara den mer passiva i relationer men just nu påverkas du av Mars och di blir du mer framåt. Du förnekar inte längre dina känslor och du agerar på hur du känner snarare än på logik.

Annons