Torsdag 14/1

14 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du ta igen något som du helt glömt bort tidigare i veckan. Det här kan resultera i att du stressar under dagen. På eftermiddagen får du träffa en ny kollega. Det här är en person som du kommer jobba en hel del med.

Oxen 20/4-20/5

Du är trött den här torsdagen. Det blev en sen kväll på onsdagen och nu har du svårt att fokusera dig på de olika uppgifter som ligger framför dig den här dagen. Kvällen handlar om att lyssna in en familjemedlem som har en idé.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött och omotiverad idag men det kommer att bli bättre efter lunch. En kollega inspirera dig och får dig att hitta tillbaka till din entusiasm igen. Kvällen handlar om att vara utomhus och kanske träna lite.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att koncentrera dig på jobbet, det är för mycket privata saker som upptar ditt fokus. Mycket i ditt liv kretsar kring kärlek, känslor och som singel kring viljan att hitta någon att del vardagen med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tröttnar på en person som du upplever som klängig. Lejonet har svårt för partners eller vänner som vill spendera all sin vakna tid tillsammans. Du uppskattar frihet och att kunna göra saker på olika håll. Ventilera dina känslor med din vän.

Jungfru 23/8-22/9

Du är trött på att inte kunna planera framåt. Det kan till och med vara så att du i ren desperation bokar en resa för sommaren fast du är väldigt tveksam på om du kommer iväg. Kvällen handlar om att umgås med familjen och din nära.

Vågen 23/9-22/10

Just nu spelar du ett vågspel och det kan både löna dig eller bli en ren katastrof lite beroende på hur din dagsform är. För dig handlar det här risktagandet om ett drömjobb eller om möjligheten att få bestämma.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är trött den här dagen. Det har varit en lång helg och en ännu längre vecka. Vad du behöver är att få komma bort, men just nu är det svårt eller nästan omöjligt för alla former av resor. Kvällen handlar om att ha tålamod med en person som just nu är ganska provocerande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om saker som du ska göra men även uppgifter som du redan gjort. Det kan vara att du får någon form av feedback på ditt arbete och det tycker du är ganska jobbigt. Skytten har svårt att ta kritik, även om den är befogad.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska intensiv och lång dag där fokus ligger på en speciell uppgift. Som tur är så är du utsövd och hjärnan pigg vilket underlättar. På kvällen får du höra ett rykte som roar dig en hel del även om du aldrig skulle visa dina känslor utåt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött på en person som alltid går emot dig när det kommer till större beslut. För dig handlar det om att du behöver ha personer omkring dig som du kan lita på och som har din rygg. Vad du inte behöver är kollegor som fäller krokben på dig så fort hen får chansen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött och irriterad den här torsdagen. Det har varit så mycket tjafs mellan dig och din vän den senaste tiden att du behöver få lite avstånd från er relation. Du behöver få umgås med vänner som ni två inte delar.

Annons