Fredag15/1

15 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen gäller det vara försiktig med vissa uttalanden. Ditt förnuft säger en sak, men ditt hjärta något helt annat. Ibland ska man lyssna på magkänslan istället för att enkom döma efter bevis. Idag är ett av tillfällena du bör lyssna på dina känslor.

Oxen 20/4-20/5

Du är ganska trött den här fredagen. Hur du än försöker så har du svårt att hitta energi nog att göra allt som krävs av dig. Kanske borde du sänka ribban något. Gör vad du hinner, ingen kan begära mer av dig. Eftermiddagen handlar om en överraskande nyhet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en härlig energi i ditt tecken idag som får dig att ta dig igenom fredagen lekande lätt. Den värsta tröttheten har lagt sig och du är ivrig att få komma igång igen efter helgerna. Kvällen visar på en förändring som långsiktigt kommer att påverka dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande gott humör den här fredagen och du låter ditt goda humör få skina över alla i din närhet. Det finns ett driv och en vilja att lyckas i ditt tecken. Just nu så är du mer fokuserad på din karriär mot vad du varit på länge.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara modig och våga erkänna sina känslor. Lejonet kan verka väldigt kaxig, men när det kommer till prata djupa saker så drar du dig gärna undan eftersom då känner du dig sårbar. I övrigt en rolig fredag.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del att göra så det gäller att inte ligga på latsidan. Den här fredagen handlar om att förhandla och om att försöka påverka. Du vill visa att du är duktig på att sälja in dina idéer. En chef på jobbet tycks vara oemottaglig både för din charm och för din logik.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en vilja att avsluta något som du påbörjat, men det är inte säkert att övriga inblandade känner på samma sätt som du är. Relationer är ofta komplicerade och det är inte helt enkelt att hitta en kompromiss.

Skorpionen 23/10-21-11

Du märker att ett rykte sprids väldigt snabbt på din arbetsplats just nu och du vill göra vad du kan för att stävja det innan det växer och blir okontrollerbart. På kvällen träffar du nära personer. Du har ett behov av att få vara social.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på en överraskande och ombytlig miljö. Det är skönt att få vara någon annan stans än bara hemma. På eftermiddagen ställer en kollega en ganska närgången fråga. Den här personen attraherar dig så därför har du inget emot att hen blir personlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en seghet i ditt horoskop den här fredagen. Det har varit en rolig men också väldigt lång vecka som sugit musten ur dig. Den här dagen får du reda på något nytt och roligt. Det här blir ett mål att jobba mot.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag behöver du resonera mer än vanligt med dina kollegor. Ibland känns det som om ingen kan tänka själv utan att alla behöver din vägledning vilket du tycker är en smula irriterande. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fiskar efter ett råd, men din kollega är inte så bra på att fånga upp subtila vinkar. Hen måste du vara rak emot om du ska kunna få hjälp. Kvällen handlar om familjen, om en partner och om att försöka hitt en medelväg.

Annons