Söndag 17/1

17 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen bjuder på lugn och ro. Du försöker att helt koppla av från jobbet även om vissa tankar som rör ditt arbete då och då poppar upp. Under dagen tar en vän kontakt med dig för att få ett väldigt personligt råd. Du tycker det är roligt att kunna hjälpa till.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen går lika fort som lördagen. Det blir en trevlig dag där du gör en sak i taget och undviker att stressa. För dig är det viktigare att göra saker ordentligt än att hinna med dem fort. På eftermiddagen kan du bli lite sen när du ska avsluta ett projekt som tar längre tid än du tänkt dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du kan vara lite för provocerande ibland, men det är ditt sätt att försöka skaka liv i en ganska trött släkting som aldrig orkar ta egna initiativ. Du ser så mycket potential i den här personen att du blir extra besviken på hens lättja.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen handlar inte om att vila och ta det lugnt. Du kommer att gå in i en ganska tung period arbetsmässigt efter den här helgen så det gäller att inte ligga på latsidan. Under dagen får du möjligheten att visa upp dina talanger inom flera olika områden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir stressad av en vän eftersom hen inte tycks ha några som helst mål just nu. Hen har tappat sugen på det mesta och du försöker peppa din vän. Du vet att det är tuffa tider för många men just den här personen har haft mer än sin beskärda del av otur.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om många små hemmaprojekt som du vill få klart. Det blir en bra och rofylld dag som fokuserar på kreativitet och utveckling. Eftermiddagen kan bjuda på lite familjedrama. Du har en släkting som brukar kunna bli rätt så teatralisk.

Vågen 23/9-22/10

Det är inte lätt att hitta en kompromiss som funkar på de flesta. Just nu verkar alla dina vänner ha väldigt starka åsikter om det mesta och det gör det svårt att få dem att enas om ett beslut. Kvällen handlar om personliga framgångar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en del att göra den här söndagen så se till att inte komma igång för sent. Du uppskattar verkligen att få en lugn morgon, men det kan bli på bekostnad av den övriga dagen. Kvällen handlar om en gåta som du försöker hitta ett svar på.

Annons

 Skytten 22/11-21/12

Du har lätt för att sjunka in i passivitet så här års. Skytten föredrar sol och värme framför vinter så det är stor sannolikhet att du tillbringar dagen inomhus. En vän eller din partner försöker prata med dig om ett känsligt ämne, men du orkar inte med den typen av konversation idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om lika delar träning, arbete och nöjen. Det blir en intensiv dag, men det visste du redan från start. Idag märker du att en person flirtar med dig och du blir lite ställd. Du vet inte riktigt hur du ska hantera situationen. Lite bror på hur du känner för personen ifråga.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tvingar dig själv till att säga ja till något som du egentligen inte orkar med. Trots att du är negativ från början så visar det sig att den här aktiviteten var precis vad du behövde. Den ger dig både energi och en massa skratt. Kvällen kretsar kring familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intensiv och rolig söndag som handlar mycket om dina vänner. Har du en partner så kommer hen i skymundan den här dagen. För dig är det viktigt att kunna ha dina egna aktiviteter utan att din partner är med.

 

Annons