Måndag 18/1

18 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir kanske inte lika lugn som du hoppats på. Du är trött efter att ha varit upp lite för sent i helgen. Du vet om att du inte borde avvika från din vanliga dygnsrytm på det här viset, men så fort det blir fredag glömmer du bort vad du lovat dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig ganska sliten den här måndagen. Trots att det nyss har varit helg så är du inte alls så utvilad som du skulle önska. Mycket handlar om att du ofta bokar in många aktiviteter på helgen. Till och med under rådande omständigheter är du ofta upptagen när du borde vila och ta det lugnt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant och utvecklande måndag där både din fantasi och din uthållighet sätts på prov. Om du tar dig igenom den här dagen utan att kompromissa för mycket så kommer du att upptäcka att dina ansträngningar lönar sig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är trött på att du har vänner som försöker tala om för dig hur du ska leva ditt liv. Visst är det så att de menar väl, men du tycker ändå att deras välvilja inkräktar på din integritet. Idag möter du en person som verkligen slår dig med häpnad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en vilja att utvecklas och komma vidare i ditt horoskop. Mycket i ditt liv har under lång tid, och står fortfarande still och stampar. Det handlar om allt från ditt arbete till dina privata relationer. För att få en förändring måste det börja med att du vågar ta första steget.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra inledning på veckan. Du har massor av energi och vilja att ta tag i saker. Under dagen får du höra ett rykte som både skrämmer dig och gör dig optimistisk på samma gång. Stämmer ryktet så är stora förändringar i farten.

Vågen 23/9-22/10

Du har haft en del att fundera på den senaste tiden och det gör att du kanske inte alltid är så närvarande som du brukar vara. Dina vänner får ha överseende med att du är disträ. Kvällen handlar om att förlåta en gammal oförrätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns mycket att fundera på den här måndagen. Det mesta rör något som har med jobbet att göra. Det kan vara en förändring i dina arbetsuppgifter, ett jobberbjudande eller något liknande. Det är bra att du tar det här på allvar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir intressant och utvecklande. Du har mycket som du ska hinna med den här dagen. Det finns en person som du vill träffa, men hen har inte tid med dig idag och det gör dig besviken. Du är van att få som du vill.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen är början på dina vanliga rutiner och det är både ansträngande och skönt på samma gång. Stenbocken mår bra av ett inrutat schema samtidigt har du väldigt mycket i din vardag så därför kan dagen bli ganska intensiv.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen handlar om att förhandla, kompromissa och visa personer att du har en hel del saker som du kan bidra med. Vattumannen framhäver inte sig själv så ofta, men idag är det rätt dag att göra det. Visa hur kompetent du är.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen får du en hel del uppgifter på jobbet. Mycket är korta projekt, men några uppgifter kan sträcka sig enda in på våren. Det här är arbeten som kräver en hel del planering. Här gäller det att tänka framåt.

Annons