Onsdag 20/1

20 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du skjuter fram beslut hela tiden och det gör att vissa personer blir otåliga av att invänta ditt besked. Anledningen till din obeslutsamhet är att du just nu inte orkar tänka igenom eventuella fördelar och konsekvenser som det här beslutet innebär. Du är helt enkelt för trött.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen får du chansen att sova lite längre och den där extra timmen eller timmarna gör under för ditt humör. Du ser positivt både på framtiden och på jobbet, något du inte gjort på länge. Kvällen blir givande men kanske lite för sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att ha fokus, något du verkligen inte har just nu. Du har problem att jonglera med flera saker samtidigt, något som brukar vara en av dina starka sidor. Om du märker att du blir trött och okoncentrerad bör du ta en kort paus och se till att få i dig lite syre.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du ganska jobbig och det vet du om. Du velar fram och tillbaka och du kan inte fatta några raka beslut. Har du ett förhållande kan din velighet skapa spänningar mellan dig och din partner. Hen känner sig oviktig eftersom du inte delar med dig av dina känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir extra glad när en vän kontaktar dig lite oftare än innan. Den här personen är fortfarande i periferin av din bekantskapskrets, men du vill komma hen närmare igen. Du vet att det är något som kommer ta tid, och just nu har du gott om den varan.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir förvånad när en vän vill bjuda med dig på en lite större tillställning. Det är varken tid eller läge för den typen av fester så du försöker avböja utan att bli allt för fördömande. Som Jungfru håller du dig så gott du kan till reglerna, men alla tycker inte som du.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du less på vintern, på kylan och på att bara träffa några få nära vänner. Du vill se nya ansikten och känna den där spänningen när man pratar med en attraktiv person för första gången. Våren är snart här och då kommer saker att förändras, det gäller bara att ha lite mer tålamod.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får en uppgift som inte bara verkar omöjlig, den är löjligt omfattande och ganska onödig. När du försöker påpeka det här får du ett skarpt svar av din chef som tycker du inte är samarbetsvillig. Det här kan bli upptakten på en tyst konflikt mellan er två.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att sätta dig själv i klistret. Det är som om du söker dig till trubbel. På sätt och vis kan det vara så eftersom du just nu är så uttråkad att allt annat blir en omväxling. Skytten hanterar inte slentrian särskilt bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en massa olika projekt på gång och det gäller att strukturera ditt arbete och se till att ha en prioriteringslista om tiden bli knapp. Du kanske inte är lika organiserad som Jungfrun, men du är duktig på att planera både lång och kortsiktigt. Idag visar du hur målmedveten du kan vara.

Vattumannen 20/1-18/2

På jobbet är det mer kaos än vanligt och många av dina kollegor börjar tröttna på att känna sig utnyttjade av sina chefer. Du försöker förmedla optimism och tålamod, men du känner att det kokar under ytan. Det är dags att lyfta på locket och släppa ut lite ånga.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag får du höra att din vän gjort något som du anser är tabu. Du känner dig sviken och arg. Tyvärr är det så att just nu fungerar inte er relation så bra som den brukar. Ni tenderar att såra varandra. Det kan bero på att ni umgås lite väl nära just nu.

Annons