Torsdag 21/1

21 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen fokuserar du på att få saker gjorda. Det kan handlar om uppgifter på jobbet eller privata åtagande. Det blir en innehållsrik dag på gränsen till stressig. Det du ska tänka på är att inte slarva med pauser och med att äta. Om du inte har energi blir du okoncentrerad och slarvig.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen går fort. Du har flera olika projekt på gång. Här handlar det om att leva upp till förväntningar som har med både dina privata ambitioner och med arbetet att göra. Just nu utvecklas du i snabb takt och dina chefer är förvånade över hur snabbt du snappar upp saker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ingen vill diskutera med dig idag och det beror på att du fått in jord i ditt tecken vilket ger dig en orubblig envishet. Kombinera det med din vanliga iver att vilja diskutera och att vinna verbala fajter så inser du att du inte är den lättaste person att hantera just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Dagen handlar om att säga förlåt, något som inte spelar på dina styrkor. Även om du själv tycker du är duktig på att be om ursäkt så har inte din vän samma uppfattning som du har. Det är en sak att haspla ur sig ett förlåt, det är en helt annan sak att verkligen inse att du gjort fel.

Lejonet 23/7-22/8

Idag får du övertaget i en diskussion och det tycker du är kul. Det här är en person som du har en stor respekt för och som du gärna vill imponera på. Under dagen får du chansen att visa en chef hur smart och konventionell du kan vara.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu försöker du hitta en balans i livet. Du har ingen riktig uppfattning om vad det är som inte stämmer, men du känner att du inte riktigt kan få till förhållandet mellan arbete och fritid på ett bra sätt. Idag fattar du vissa avgörande beslut som rör våren.

Vågen 23/9-22/10

Du är osäker på en vän och hens sätt att agera i en viss situation. Genom att studera hen har du kommit fram till att hen har åsikter som du varken vill eller kan sympatisera med. Frågan är om du ändå kan tänka dig att fortsätta med er vänskap. Ibland kan man enas om att inte vara överens.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns ett känsligt ämne som varken du eller dina kollegor vill lyfta just nu. Trots att ni inte pratar om det så är det ständigt närvarande och drar ned stämningen på arbetet. Det är ofta bättre att ventilera sina känslor än att trycka undan dem.

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen blir det full fart. Du har svårt att hänga med eftersom du inte är så utvilad som du egentligen borde vara. Under dagen får du nyheter om en vän eller en kollega som varit borta en tid. Det är skönt att få veta vad som hänt.

Stenbocken 22/12-19/1

Din envishet är din bäste förkämpe just nu. Det är mycket utmaningar på jobbet och många uppgifter är både svåra och tidskrävande. Tack vare att du inte ger upp så tar du dig igenom den här tuffa dagen. På kvällen får du en komplimang av en person som du har en stor respekt för.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte oroad över att saker är kaotiska just nu. Vattumannen trivas ganska bra med kaos eftersom det tillåter dig att ha din egen, lite utspridda ordning både på saker och på uppgifter. Du har en strukturerad kollega som inte håller med dig. Hen tycker den rådande situationen är jobbig.

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen handlar om att våga ta ut svängarna. Du brukar inte gilla att sticka ut, men en påverkan från Väduren ger dig mer självförtroende och får dig att tycka att det är kul att vara lite annorlunda. Kvällen handlar om familjen.

 

Annons