Fredag 22/1

22 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På fredagen försöker du hinna med an massa saker och risken är stor att du slarvar med något som kräver en hel del noggrannhet. Du är driven och framåt och du har ofta lätt att lära dig nya saker men just noggrannhet är inte din starkaste sida. Kvällen fokuserar på en vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Du har en chef som är på hugget just nu. Din tröst i det hela är att det är inte bara dig hen är på. Hen har tusen idéer om förändringar och hen förväntar att de är genomförs på en gång. Det här är inte en person som man ska dividera med så håll dig undan. Kvällen blir mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du resonerar med en vän och det visar sig vara en klok idé. Tillsammans är ni bra på att hitta lösningar även på de knepigaste problemen. Kvällen blir riktigt galen. Du sveps med i en intrig som egentligen inte har med dig att göra överhuvudtaget.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen försöker du samarbeta med en kollega som är både envis och väldigt inkonsekvent. Det här är jobbigt, men det är samtidigt nyttigt för dig att få den här erfarenheten. Kvällen blir rolig och lite annorlunda.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ändrar inget genom att drömma om en förändring. Om du vill att saker ska bli annorlunda så måste du ta initiativet till det. Tänk på ordspråket ”du är din egen lyckas smed”. Vad du behöver inse är att du har så mycket mer kapacitet än du ger dig själv kredd för.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen handlar om att avvakta. Även om du vill försätta framåt med ett projekt så är inte det här den rätta tidpunkten. Om du tänker efter så vet du att du borde sätta stop i tid innan du lägger ned energi på något som inte fungerar.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en risk att du blir utsatt för förtal idag. Du har irriterat en person och hen är inte den som håller tyst. Det här är egentligen inget du behöver fundera över utan var medveten om skvallret men sänk dig inte till hens nivå.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner ingen sympati för en person som betett sig illa och som nu känner sig utfryst ur er gemenskap. Du är inte särskilt förlåtande av naturen så det kan ta lång tid innan den här personen kommer in i värmen igen. Kvällen blir rolig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen försöker du resonera med en chef som är väldigt fyrkantig. Hen har inte ditt flexibla sätt att se på situationen vilket försvårar kommunikation. På kvällen försöker du koppla av och inte tänka på din chef.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inne i en period då du vill förändra dig. Det kan röra sig om kost, träning eller utbildning. Du är väldigt målorienterad så därför lyckas du ofta med de saker du tar dig an. På kvällen överraskas du av ett samtal eller ett sms.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt fokuserad på vad du vill och vad du ska göra just nu. Vissa familjemedlemmar uppfattar det som en smula egoistiskt att du kör ditt eget race utan att förankra det med den övriga familjen. Kvällen blir bra men ganska lugn.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att sätta mål och om att uppnå dem. Du kan ibland backa när saker blir för jobbiga, men just idag är det bra om du står på dig oavsett om det rör sig om en uppgift eller en diskussion.

 

Annons