Söndag 24/1

23 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir ganska tung, du har mycket som du ska gå igenom och det kommer att ta både tid och vilja i anspråk. Det viktiga inför den här dagen är att du är utvilad, om du är trött så kommer varje liten motgång att upplevas som ett berg.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra avslutning på veckan. Du verkar ha kommit igång med dina nyårslöften och det gör på bättre humör. Den här dagen handlar om att vara ihärdig och utmana sig själv. Idag kan en yngre vän eller släkting söka ditt råd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en anledning till att det har blivit fel för dig. Du har gjort antaganden baserat på lösa rykten snarare än på bevis och det är det som ställer till det för dig. Under dagen så blir du ställd mot väggen och det kan mycket väl sluta med att du går in i försvarsläge.

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen försöker du tänka positivt. Du vill komma in i en uppåtgående spiral, men det förutsätter att du inte hakar upp dig på småsaker. Det här är en del av dina nya ambitioner för 2021. Du vill växa både som person i din yrkesroll. Att vara positiv är ett första steg i rätt riktning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du talar om för en vän att hen har gjort fel men din uppriktighet ogillas. Du kan vara brutalt ärlig och själv ser du det som en styrka, men vissa av dina vänner uppskattar inte din rakhet. Här får du fundera vad som är viktigast för dig, dina vänners åsikter eller att vara sann mot din natur.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om små och stora val. Det blir en rolig och väldigt intensiv söndag som kanske inte blir så avslappande som du skulle behöva att den var. Ibland får man prioritera bort vila för saker som är mer angelägna och så ser situationen ut idag.

Vågen 23/9-22/10

Du är trött på ett ständigt bråk mellan dig och en närstående. Det blir alltid infekterat och jobbigt när ni två ska lyfta känsliga ämnen. Ni passar bäst ihop när ni håller er till ytlig artighet och undviker ämnen som går på djupet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är känslig just nu och det finns en risk att du blir sårad av en vän som fäller en klumpig, men inte illa menad kommentar. Vid det här laget borde du vara van vid hens sätt att uttrycka sig, men just nu späs dina känslor på av Månens position och det gör att du reagerar starkare än vanligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ber en vän som en tjänst som egentligen ligger utanför hens område som vän. Det du ber om är att hen ska ljuga för din skull och det försätter hen i en jobbig situation. Din vän är lojal, det vet du om och idag utnyttjar du hens lojalitetskänsla.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intensiv men bra söndag där fokus ligger på fysiska utmaningar och på att ha kul. Du har satt upp ganska tuffa mål för det här året, men redan nu har du en bra känsla i kroppen. Efter allt som varit den senaste tiden så är du rätt säker på att det här blir ditt år.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns ett frågetecken som rör jobbet. Du har hamnat i en situation där du måste välja och det är kanske inte så lätt som du hoppats att det skulle vara. Du inser att alla möjligheter är bra så egentligen är ditt dilemma enbart positivt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en aktiv och rolig söndag där fokus ligger på att vara utomhus. Har du hund så är det skog eller natur som gäller annars kan en shoppingrunda eller en fika vara något du överväger. Efter en längre tids isolation behöver du få komma ut och röra på dig.

Annons