Måndag 25/1

25 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om tempo, något som du inte är riktigt van vid. Det du märker är att dagen går väldigt fort och det är positivt. Det som är negativt är att du troligen inte klarar dina uppgifter på utsatt tid så du måste antingen prioritera om eller arbeta över.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska bra. Du har en del att göra och tiden flyger fram. Idag får du en positiv respons på en förändring som du infört på arbetet. Du blir glad att dina ansträngningar uppskattas. Kvällen handlar om att lära sig nya saker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tjafsar med en släkting och det lägger ett svart moln över hela den här dagen. Det är väldigt svårt för er två att hålla sams, särskilt när ni diskuterar saker som ligger er båda varmt om hjärtat. Kvällen blir annorlunda och rolig.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en person som utnyttjat din svaghet för hen men nu sätter du ned foten och säger stopp. Du ogillar känslan att vara utnyttjad eftersom det får dig att känna dig dum. När du väl markerat så känner du dig starkare och mer självsäker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en lugn måndag där fokus ligger på utomhusaktiviteter. Om du jobbar försöker du komma ifrån tidigt så att du får chansen att njuta lite av ljuset. En promenad på lunchen är ett annat sätt för dig att få frisk luft. Du behöver verkligen ljuset för att må bra.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen söker du svaret på en fråga som egentligen inte berör dig. Jungfrun är ganska nyfiken av sig och har en förmåga att lägga sig i saker som hen borde hålla sig ifrån. Idag kommer du att märka att din nyfikenhet inte är uppskattad.

Vågen 23/9-22/10

Du drar dg för att säga sanningen samtidigt som du inte vill ljuga. Det blir något mittemellan där du egentligen inte ljuger, men du svarar inte riktigt på de frågor som du får. Det är en gråzon som din moral kan acceptera.

Skorpionen 23/10-21-11

Du går över gränsen idag och du gör det med flit. Det har varit en underlig stämning mellan dig och en vän. Det har bubblat ett missnöje under ytan men ingen av er har velat lyfta på locket till era känslor. Idag får du nog och du provocerar medvetet din vän för att få fram en reaktion.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu känner du dig rastlös och irriterad. Det handlar om att du inte vill vara hemma samtidigt som du inte har någon stans att ta vägen. Alla vanliga aktiviteter från restaurangbesök till museum är starkt begränsade så du måste försöka aktivera dig i hemmet

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir ett test på flera sätt. Både din vilja, din intelligens och din snabbtänkthet prövas. Du klara det bättre än du borde men tanke på hur lilla förberedd du är. Det bevisar än en gång att din intelligens och motivation är några av dina största tillgångar. Kvällen bjuder på en angenäm överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns ingen tvekan i ditt horoskop idag. När du får ett erbjudande så hoppar du på det utan att fundera två gånger. Din familj kan antingen reagera positivt eller bli irriterade på att du inte diskuterat det här erbjudandet med dem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får inte blir ledsen när en vän glömmer bort dig. Hen har så mycket annat att tänka på att hen glömmer bort alla som inte är i fokus just nu. Hitta på något annat den här måndagen istället. Varför inte påbörja et av alla dina nyårslöften.

Annons