Tisdag 26/1

26 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att våga säga nej fast du har starka viljor emot dig. I det här faller så vet du att du har rätt så stå på dig. Under eftermiddagen finns det en risk att en vän måste avboka något eftersom hen har blivit försenad.

Oxen 20/4-20/5

Du inser att tisdagen handlar om fokus. Du är van vid att göra en sak i taget och du stressar inte. Under eftermiddagen får du ett tips om ett arbete som kan leda både till personliga utmaningar och till mer pengar. Det är i alla fall värt att kolla upp. En släkting kan behöva din hjälp idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Innan du blir arg idag ska du pröva med att ta ett par djupa andetag och fundera igenom situationen. Just nu reagerar du på Mars vilket gör att du tänder till utan att egentligen behövs någon anledning. Kvällen handlar om att ta hand om varandra.

Kräftan 21/6-22/7

Du är trött och irriterad trots att det bara är i början av veckan- Du har svårt att sova på nätterna och det medför att du har svårt att koncentrera dig på dagarna. Kvällen handlar om ett skvaller som antar gigantisk proportioner. Här kan man prata om en höna av en fjäder.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att förstå hur en vän resonerar. Du har flera gånger försökt att se saker från hens synvinkel, men hur du än vrider och vänder på problemet så kommer du fram till att din vän bara är envis och inte ett dugg flexibel.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen hinner du med både det du ska och med att förbereda för morgondagen. Det blir en bra och produktiv dag. Under eftermiddagen får du möjligheten att visa en vän att du litar helt och fullt på hen.

Vågen 23/9-22/10

Du tar ett för dig ovanligt initiativ idag och det leder till en hel del funderingar i din vänskapskrets. Vanligtvis brukar du inte vara så beräknande som du är idag, du brukar snarare gå på känsla än på logik, men en influens från den pragmatiska Jungfrun gör dig mer analytisk.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen handlar om att fatta små och stora beslut i ganska rask takt. Här gäller det att inte tveka för då kommer du halka efter i ditt tajta schema. Idag får du beröm från en chef som tycker du gör väldigt bra ifrån dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen blir du upprörd när du får ett besked som rör jobbet. Det kan bli ytterligare en tid av hemmaarbete och det är jobbigt för den sociala Skytten. Du har mycket svårare att fokusera och prestera när du är ensam.

Stenbocken 22/12-19/1

Du verkar gå igenom en personlig utmaning just nu och det gäller att du inte ger upp. Som tur är så har du Jordtecknens envishet som hjälper dig att fortsätta när alla normala personer skulle gett upp. Den här utmaningen handlar om envishet och om målmedvetenhet,

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir ganska långtråkig. Du hinner med det du ska, men timmarna segar sig framåt. Under dagen får du höra ett rykte om en chef och du hoppas innerligt att det är sant. Om ryktet stämmer skulle det förändra en hel del för dig.

Fiskarna 19/2-2. 0/3

Under tisdagen har du en förmåga att göra nybörjarmisstag. Du borde ha alldeles för mycket erfarenhet för att kliva i den här fällan, men tyvärr är saker inte så enkla. Du blir distraherad och då glömmer du de rutiner som borde sitt i din ryggrad.

 

Annons