Onsdag 27/1

27 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du får en hel del respons av en chef idag. Det mesta är odelat positivt, men hen har också en del negativa saker som hen vill lyfta. Under dagen råkar du ut för något som gör dig misstänksam. Det är ett möte som känns alldeles för arrangerat för att vara spontant.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen får du chansen att komma ikapp med saker som du halkat efter med. Det blir en rolig och produktiv dag som går fort. Har du möjlighet ska du tillbringa lite tid ute i naturen. Fisk luft gör att du tänker klarare.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar tag i ett projekt på jobbet som blivit liggande för att ingen vill ta tag i det. För dig är det viktigt att inte undvika tråkiga uppgifter utan att hugga in i dem. Under eftermiddagen får du höra om en uppgift som har gått galet. Det finns fortfarande en möjlighet att rädda det här misstaget.

Kräftan 21/6-22/7

Allt du behöver just nu är lite lugn och ro vilket gör att du kan böja planera framåt. Den senaste tiden har det gått rätt mycket upp och ned i hur mycket det är att göra på arbetet så du känner att du skulle vilja ligga steget före.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen får du ett besked som du gått och väntat på. Det här är till och med bättre än du hoppats och du kan äntligen börja planera framåt. En överraskning kommer att få dig att tänka om när det gäller en förfrågan.

Jungfru 23/8-22/9

Du är trött och irriterad vilket påverkar ditt humör och gör att du snäser när du egentligen borde försöka att ta det lite lugnt. Du kanske inte ens märker att du snäser så därför är det bra att du ber om ursäkt när du märker att en kollega ger dig en underlig blick.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om en vågskål där mycket kan ändras på kort tid. Du har många saker att besluta om och som du säkert vet om så är ett snabbt beslutsflöde inte direkt din favorit. Det kan till och med hända att du fryser och att du inte fattar ett enda vettigt beslut.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen försöker du tänka praktiskt. Det har varit så mycket känsla och gissningar den senaste tiden att det kan vara skönt att möta fakta och siffror. Dagen handlar om ekonomi, om investeringar och om framtiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lugn och det är bra. Just nu gagnas du knappast av hetsa upp dig för småsaker, även om det finns an anledning att bli upprörd. En vän har en fantastisk nyhet som hen vill dela med sig av till dig. Du är väldigt glad för hen skull.

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen försöker du komma ikapp inom ett område som hu halkat efter i. Du kommer att märka att du faktiskt kan mer än du trodde. Du blir glad att dina kunskaper är så djupgående som de är. Kvällen bjuder på lättare träning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du underskattar en vän och det är dumt. Hen är inte så nära dig egentligen och det gör att hen mycket väl kan välja en karriärmöjlighet framför er vänskap. Under eftermiddagen får du chansen att ta hand om en person som mår dåligt. Det här blir ditt sätt att visa vad hen betyder för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en hel del att göra idag så det gäller att du har högt tempo hela dagen. Oavsett hur trött eller omotiverad du är så måste du försöka hålla tempot uppe. Kvällen bjuder på lagom mycket aktivitet. Du kopplar av från jobbet.

Annons