Torsdag 28/1

28 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen blir du arg på att du måste tänka om när det gäller så mycket av dina planeringar. Just nu har du varken tålamod eller förståelse för att allt ska vara så begränsat. Du är en person som har svårt för alla typer av restriktioner och det kommer märkas den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Du tycker att en chef är överallt just nu och det gör dig lite tokig. Som tur är så håller sig den här personen undan på torsdagen. Det kan vara att hen är sjuk, borta eller bara har annat för sig. Du njuter av att kunna fokusera på ditt arbete utan att någon är där och petar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen blir lite annorlunda. Du måste tänka om och det är nyttigt för dig. Du får öva på att vara flexibel och snabb i vändningarna. Under dagen får du höra ett roligt rykte. Om det här stämmer så är det betydligt bättre tider på ingång.

Kräftan 21/6-22/7

Idag blir du osams med en familjemedlem. Hen vill dig väl, men har en tendens att lägga sig i alldeles för mycket. Du vill ha ditt privatliv privat men det är svårt när din släkting inte kan låta bli att snoka. Du bör förklara det här med gränser för hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen får du fart. Det har periodvis varit en seg vecka, men idag har du massor av energi och vilja. En chef ger din ett extra svårt uppdrag, men idag briljerar du till och med inom det här området. Kvällen handlar om att lyssna.

Jungfru 23/8-22/9

Du har lite att göra på förmiddagen med väldigt mycket på eftermiddagen. Den här snedfördelningen av arbete beror på att du inväntar något som ett brev, besked eller ett arbetsredskap innan du kan sätta igång. Kvällen bjuder på en överraskning.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara modig och försiktig på samma gång. Du brukar ogilla att ta risker, men just den här torsdagen kan det löna sig. En kollega har ett bra tips om hur du kan spara tid. Kvällen blir ganska stressig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du försöker komma överens med en person som är både svårcharmad och ganska kantig. Du brukar sällan ha problem med dina kollegor, men just den här personen kräver en hel del diplomati från din sida.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Hur du än försöker så blir sker inte rätt idag. Det handlar mest om dålig tajming och om att du inte har riktig koll. Om du försöker att lyssna på din kollega så kan du får ett råd som hjälper dig att undvika de värsta fällorna.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bättre än den övriga veckan. Du verkar ha varit lite ur form de senaste dagarna, men nu börjar både kraften och viljan att återvända. Kvällen bjuder på underhållning. En vän söker upp dig med roliga och överraskande nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Det tar stopp idag. Du har fått nog av en kollega som hela tiden går lite över gränsen. Du har gång på gång försök marker vart din gräns går men den här personen är inte särskilt finkänslig. Kvällen blir väldigt aktiv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du hars vårt att säga nej till en person som ber dig om en tjänst fast du tycker att hen faktiskt går för långt. Du brukar ställa upp men då förväntar du dig samma sak av din vän och hen har upprepade gånger visat att hen inte prioriterar att hjälpa dig.

Annons