Fredag 29/1

29 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir stressig men rolig. Du har mycket du ska hinna med och tiden är begränsad. Under dagen får du chansen att hjälpa en kollega som du gärna vill lära känna lite närmare. Hen brukar hålla sig för sig själv.

Oxen 20/4-20/5

Du kan vara väldigt envis när du vill och idag visar du prov på att du verkligen har bra idéer som du genomför på ett lika bra sätt. När din chef ser hur väl du svarar på hens direktiv blir hen nöjd och du får lite mer frihet. Kvällen blir väldigt mysig men lite sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir lite stressig och det gäller att hänga med i svängarna. Du kan bli irriterad på en kollega som bara har en växel. För dig är det viktigt att kunna höja tempot när det blir mer att göra. Prata med din kollega.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här fredagen kan det hända att du gör bort dig. Du säger en sak som du borde hålla tyst om och du inser inte din miss innan det är för sent. Kvällen blir ganska stressig eftersom du har flera aktiviteter inbokade.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här fredagen handlar om vänner och nöjen. Du vill bara att arbetsdagen ska ta slut så du kan fokusera på det du tycker är kul. Under eftermiddagen får du kritik från en chef som tycker du tar för lätt på rådande situation.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant men delvis stressig fredag där fokus ligger på att hinna med snarare än på att göra bra ifrån sig. Du ogillar att behöva slarva dig igenom uppgifter men just idag så har du inte så mycket val.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen försöker du tänka framåt fast det kan vara svårt. Du tycker att du står på samma fläck och stampar men det är du inte ensam om. Just nu är det begränsat med utvecklingsmöjligheter både privat och på jobbet.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir riktigt skön. Det är lagom mycket att göra på jobbet. Tiden går fort men du slipper stressa. På lunchen får du höra något om en vän. Här kan du välja på att inte säga något eller att uppmärksamma din vän att den pratas om hen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen vill du bevisa för dig själv att du faktiskt kan ha roligt utan din vän. Du brukar vara försiktig med vilka du umgås, men idag så tänker du dig inte för utan du träffar gärna nya, intressanta människor.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig men utmanande dag. Du har en uppgift som du måste bli klar med och det utmanar dig på flera sätt. Det viktigaste just nu är att du fokuserar på det du ska göra och struntar i allt annat den här dagen. Kvällen kan bli romantisk.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om fler förnuftiga val men också om val som inte är lika bra. Just nu så kan du vara väldigt enkelriktad och det gör att du inte ser bredden av valmöjligheter som du faktiskt har. Kvällen blir intressant.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan ske är lite provocerande just nu men det bror på att du är uttråkad. Det var länge sedan som det hände något chockerande och händelserikt i ditt liv vilket gör att du försöker provocera fram dramatik.

Annons