Lördag 30/1

30 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir mer stressig än du tänkt dig. Av någon anledning har du massor av projekt inplanerade den här dagen och det blir lite tajt med tid att hinna med allt. Det positiva är att du har kul och tiden bara flyger fram.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen börjar du med flera små projekt som har med hemmet att göra. Du vet att det kommer att ta tid att få alla pusselbitar på plats men du brukar vara bra på att planera den här typen av projekt så du har gott om tid. Kvällen handlar om att äta god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser verkligen fram emot att få träffa en viss person den här dagen men det föreligger en stor risk att det blir inställt. Det verkar vara en av er som är lite krasslig och då är det olämpligt att ses. Kvällen blir intressant.

Kräftan 21/6-22/7

Du stressar igenom dina uppgifter den här dagen och det gör att du inte lägger tonvikt på det som är viktigt. Du vill så gärna bli klar att du glömmer bort att processen måste få ta både tid och omsorg i anspråk. På eftermiddagen träffar du en person som förgyller din dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är noga med att uttrycka dig klart men det finns ändå en risk att din vän tolkar det du säger fel. Hen vill så gärna läsa in mer än det du säger mellan raderna. Här är det viktigt att du korrigerar din vän och är tydlig med att du menar det du säger, inget annat.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen försöker du dig på ett utomhusäventyr men det passar dig illa. Jungfrun uppskattar både skog och natur, men är måttligt förtjust i kyla vilket det är gott om den här lördagen. En vän vill prata i förtroende med dig.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du på shoppinghumör. Oavsett om du besöker butiker eller shoppar online så gör du av med alldeles för mycket pengar på saker som du egentligen inte behöver. Ditt stora problem just nu är att du inte har så många andra nöjen än just shopping.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en ovilja att lyssna på andra just nu men det vägrar du medge högt. Det kan till och med vara så att du inte ens märker att du ignorerar andra personers åsikter och tips. Du är så uppslukad i vad du själv vill och vart du är på väg. I övrigt en rolig lördag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen försöker du lyssna på en släkting när hen berättar en historia för dig, men den är så förvirrande att du kommer på dig själv med att sväva bort i tankarna. Det är dumt eftersom poängen med historien är något som du verkligen kan dra nytta av om du är fokuserad.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir jobbig och stressig men också väldigt givande och utvecklande. Just nu har du mycket på arbetet så därför är det troligt  att du tar med dig jobbet hem. Du vill visa vad du går för och du räknar inte timmarna det tar att utföra en uppgift. Det viktiga är att du är nöjd med resultatet.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen hjälper du en vän eller släkting med en uppgift som är både komplicerad och utmanande. Du tycker att det är lite kul att få sätta tänderna i den här typen av utmaning. Kvällen handlar om frisk luft och stimulans.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en het diskussion med en nära person. Hen lyssnar just nu bara på sig själv och det hjälper inte hur upprörd och sårad du blir. Du måste inse att i just det här fallet måste hen få följa sin egen väg och göra sina egna misstag.

Annons