Söndag 31/1

31 jan, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du summerar månaden och kommer fram till att trots vinter och mörker har januari varit bättre än nästan hela förra året tillsammans. Både när det gäller din personliga utveckling och ditt arbete så har du verkligen höjt dig den senaste tiden.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska skön och lugn söndag. Har du möjlighet så lägger du in ett träningspass den här dagen. Du vill komma igång och röra på dig lite mer, men Oxen är ganska lat av naturen så ett sådant nyårslöfte måste få växa fram i lugn och ro.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ifrågasätter en vän och hen blir väldigt sur. Det handlar mer om att du misstänker hen för att ljuga än att hen faktiskt har blivit påkommen med en osanning. Din vän har svårt att skilja på rätt och fel i den här situationen. Hen går på sina känslor och det gör att du blir boven i dramat.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du verkligen få saker gjorde, men omständigheterna samarbetar inte med dig. Du känner dig väldigt provocerad av allt som går fel. Ta ett djupt andetag och börja om från början, det är det bästa du kan göra i den här situationen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen passar du på att vila ut ordentligt. Du uppskattar sovmorgon och en god frukost i lugn och ro. Ska du iväg är du antagligen sen. Idag tänker du inte stressa utan du accepterar att din vän antaglien blir sur på dig. Kvällen blir harmonisk.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en mängd energi i ditt horoskop idag så det gäller att du fokuserar den på rätt sätt. Ta dig an det där du tänkt göra i månader men som bara blivit liggande för att du inte orkar. Idag har du ork och du kommer att tycka det är skönt när du är klar.

Vågen 23/9-22/10

Du behöver få vila, men frågan är om söndagen blir så lugn som du hoppats på. Det verkar ligga problem och drama i ditt horoskop. Instängdhet och tristess tar ut sin rätt. Dina närmaste är griniga och det finns en risk att deras irritation går ut över dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska bra söndag särskilt om du kan tillbringa delar av den utomhus. Var bara försiktig. Skorpionen är en ökenvarelse och är därför extra känslig för kyla. Ta på dig rejält och gå in om du fryser. Du varken vill eller har tid att vara sjuk just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har ett personligt problem med en vän som du tycker uppför sig illa. Istället för att prata om dina känslor stänger du in dem och surar istället. Din vän få öva sig i konsten att läsa tankar om hen vill veta vad det är som är fel på dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen utmanar dig mentalt och det gör att du blir irriterad för småsaker. Du känner en stark press den här dagen, men du kommer kunna hantera den bra om du bara går tillbaka till grunderna i det du kan bäst. Fokusera och lita på din egen förmåga.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en risk att du gör något dumt idag. Ett antagande som är fel, en problemlösning som grundar sig på slarviga bakgrundsfakta eller ett förhastat beslut som styrs av dina känslor. Det här är misstag som går att rätta till, men det kommer att ta lite tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen försöker du styra om något som du bokat in. Din vän blir inte särskilt glad på dig, men det struntar du i. Du behöver få vara ensam med dina tankar. Fisken går ibland helt in i sitt inre och det behöver du få göra för att må bra.

 

Annons