Måndag 1/2

01 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det är en ny månad och med den kommer nya förväntningar. Det finns en positiv anda i luften som du suger åt dig av även om du vet att det är en lång sträcka innan allt är som vanligt igen. Kvällen blir informativ och rolig.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir intressant. Du får ett kvitto på att lyckats med något som har med jobbet att göra. Just nu får du mycket superlativ av dina chefer, men som den misstänksamma person du är så undrar du hur mycket de egentligen menar. Sug åt dig av berömmet och njut av uppmärksamheten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en del att göra den här råkalla måndagen och är du i form så kommer du hålla högt tempo genom hela dagen. Var uppmärksam på om du blir trött fort eller känner dig allmänt hängig. Ditt horoskop varnar för att du är på väg in i en period av sjukdomar.

Kräftan 21/6-22/7

Du oroar dig för väldigt mycket just nu och det mesta är saker som du ändå inte kan påverka. Försök att fokusera på de saker som du faktiskt kan förändra. Under måndagen får du en uppgift som kommer att ta en hel del energi i anspråk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du testar nya vägar för att vinna fördelar. Lejonet kan vara banbrytande på många sätt och är inte rädd för att kasta sig in i nya utmaningar. Du kommer att vara utomhus en del den här dagen så se till at klä på dig ordentligt.

Jungfru 23/8-22/9

Du får höra ett rykte som både fascinerar och skrämmer dig på samma gång. Det handlar om en person som på ett imponerande sätt tagit kontrollen över sitt liv. Det som är skrämmande är de uppoffringar hen har gjort för att komma dit hen är idag. Du vet inte om du skulle göra samma sak om du fick chansen.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en hel del olika projekt att starta upp den här dagen, men alla valen gör dig nästa handlingsförlamad. Idag är det svårt att beslut om vad du ska äta till frukost och ännu svårare att bestämma mer avgörande saker.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en positiv energi i ditt horoskop den här dagen. Du har många idéer som du vill förverkliga. En vän har en fråga som kan verka lite konstig, men du kommer förstå meningen med den lite längre fram i veckan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir produktiv och rolig. För en gångs skull känner du att du är på rätt plats vid rätt tillfälle. En genomgående trevlig dag där du känner att du får mycket gjort utan att behöva försaka dina kreativa idéer.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en del saker som du borde ta tag i idag, men det mesta av dagen kan du ägna åt att bara vila och hämta andan. Idag kommer du bli överraskad av en vän som plötsligt söker upp dig. Ni har inte setts på länge så det här blir ett härligt möte.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du har energi och massor av vilja. Du känner en positiv vind och du är snabb att suga åt dig av den härliga energin. Har du möjlighet så tillbringar du i alla fall en del av den utomhus. Den friska luften får dig att känna dig levande.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant och utvecklande måndag där fokus ligger på att göra saker på rätt sätt. Den senaste tiden har du börja inse att du kan spara mycket tid bara genom att ändra på små saker i din vardag.

Annons