Tisdag 2/2

02 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du blir irriterad på en chef som ger oklara direktiv. Som Vädur har du inget problem med människor som pekar med hela handen. Du tycker det är jobbigare med personer som har luddiga förhållningsregler och som vill att du ska ta egna initiativ.

Oxen 20/4-20/5

Idag vill du överraska en vän eller familjemedlem. Du kan vara ganska påhittig när du sätter den sidan till och det gör du idag. Under eftermiddagen får du höra något som väcker din nyfikenhet och du bestämmer dig för att reda på mer om det här ryktet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant inledning på tisdagen. Här gäller det att du håller ett ganska högt tempo. Viljan finns men det verkar vara lite sämre med orken. Kanske ska du försöka ta det lugnare. Lyssna på din kropp.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inget du kan göra åt din väns situation. Vad du kan göra är att lyssna och trösta. Din vän behöver en axel att luta sig emot, visa att du kan vara en fast punkt i hens stormiga hav. Kvällen handlar om att vara modig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del att göra den här tisdagen och dagen går fort. På kvällen är det fokus på saker som du tycker om. Det kan vara att träffa vänner eller en hobby som legat nere en längre tid. Idag är en bra dag att uppfylla ett löfte som du gett för länge sedan.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag där du utbyter många tankar och idéer med dina vänner. Just nu är det svårt att planera framåt, men det hindrar inte er från att försöka. Du behöver få drömma dig bort till lite mer normala tider.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en risk att du halkar på mållinjen idag. Du har lagt ned mycket tid och omsorg på ett visst projekt, och nu ser det ut som om det inte kommer kunna blir av. Det här irriterar dig mer än du vill medge.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen handlar om omsorg och om att visa respekt för en person som sörjer. Ibland kan du vara lite väl rak och inte alltid lyssna in personen som du är med så därför är det extra viktigt at du tänker dig för innan du öppnar munnen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns inga om eller men idag. För dig är det viktigt att lyckas och ska du det så måste du vara väldigt målinriktad. Under eftermiddagen får du oväntat hjälp av en vän som ser att du håller på att köra fast.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en bra tisdag att se fram emot. Du är pigg och har mer energi än du brukar ha. Du har fått en mental paus i alla personliga utmaningar och nu börjar du längta efter att få sätta nya mål som du kan uppnå. Kvällen handlar om en familjemedlem.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en händelserik, överraskande och rolig tisdag. Det är en vardag som plötsligt påminner mer om en helgdag. Njut av de människor som gör den här dagen så speciell. Under kvällen får du möjligheten att välja på saker som du älskar att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att acceptera att saker är som de är just nu. Du känner dig snuvad på något som blivit inställt och det drar ned ditt humör den här dagen. Kvällen handlar om egna och om andra personers initiativ.

Annons