Torsdag 4/2

04 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen vill du vara den som är först på plats när det kommer till en aktivitet. Här gäller det att få rätt position från början att det kan du bara uppnå om du är ute i god tid. Kvällen bjuder på en glad överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Det finns olika sätt att tackla ett problem på. Du väljer att vara väldigt rak och inte vika för varken kritik eller motgångar. Idag blir du överraskad när en chef plötsligt berömmer dig när du tror att du ska få kritik. Du har lite svårt att läsa den här personen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en värme och en närhet i ditt horoskop. Du vågar öppna upp dig betydligt mer än du gjort under många år. Du känner dig friare, starkare och mer positiv. Det blir en härlig och väldigt annorlunda torsdag.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite försiktig när du närmar dig en person som har varit förlorad för dig under lång tid. Du är en person som nästan inte kan släppa taget. En doft, en låt eller en miljö kan plötsligt slunga dig tillbaka flera år. Du har insett att du är riktigt inte redo för att gå vidare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en produktiv och lite småtråkig torsdag. Det måste finnas vardag även om det inte alltid är så roligt. Tänk på att det är koltrasten mellan att ha tråkigt och att ha kul som gör det så mycket härligare när det väl är dags att släppa loss.

Jungfru 23/8-22/9

Torsdagen blir den dag då du kan slappna av ordentligt. Även om du arbetar så går det mesta på rutin och du kan låta dina tankar vandra iväg. Kvällen handlar om en hobby eller ett nytt intresse som du brinner för.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en risk att du gör fel idag. Det handlar egentligen mer om slarv än något annat. Du vill så gärna bli klar att du inte dubbelkollar grundläggande saker. Det här blir ett surt äpple att bita i, men ibland är det nyttigt att göra misstag så att du lär dig av dem.

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen försöker du jonglera med flera olika projekt samtidigt. Du brukar vara duktig på att hålla många bollar i luften men just nu har du en tendens att tappa fokus och då slutar den här typen av simultana övningar i kaos.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen är det dags att du säger stopp. Du har låtit en situation få utvecklat sig till något större och mer komplicerat än det borde vara. Det du inte gjort är att sätta ned foten i tid, men nu är det dags att du rättar till det misstaget.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir väldigt utmanande och rolig. Du har så mycket som du vill hinna med och tiden flyger fram. Idag får du kontakt med en person som du inte hört av på länge. Du anar en sorg mellan raderna och du inser att hen verkligen saknar dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen handlar om att ha motivation och om att tvinga sig själv att jobba även när det är tråkigt. Du skulle mycket hellre vara utomhus och ägna dagen åt en hobby, men tyvärr finns det ingen tid för det. På kvällen får du höra upplyftande nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir lite irriterande att utsättas för ständiga prövningar. Du anser att du borde få en fördel med tanke på all erfarenhet du har av liknade situationer, men du märker att det snarare ger dig en nackdel i det här fallet.

Annons