Fredag 5/2

05 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen har du inte en chans att hinna med en uppgift som du tagit på dig. Ditt problem är att du är tidsoptimist och när du lovade att hinna med det här så tänkte du att du hade mer tid över än du egentligen har. Kvällen handlar om att fundera på ett beslut.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska intensiv fredag men som går bättre än du förväntat dig. Du får lite hjälp från en person som det spar mycket tid för din del. Under eftermiddagen känner du dg ovanligt pigg och utvilad. Kanske blir det ett träningspass eller en promenad på kvällen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del som du vill hinna med, men tiden är knapp. Mycket handlar om hur du lägger upp ditt arbete. Du kan spara mycket tid bara genom att prioritera rätt. Kvällen handlar om vänner och om att få släppa loss lite.

Kräftan 21/6-22/7

Du är trött på regler och förordningar. För dig känns det mer och mer som ditt liv blir styrt uppifrån. Den här fredagen känner du för att göra en liten revolt. Det kan vara att träffa personer som du inte ser så ofta, gå på en fest eller på något annat sätt bryta mot reglerna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen försöker du hitta på något för att liva upp dagen. Även om du är ganska positiv i grundinställning så kan vardagen bli grå så här års. En idé är att överraska en vän. Hen förväntar sig inget och därför blir det extra roligt att se din väns glädje.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att lyssna på dina chefer just nu. Du upplever att de mest babblar på och att de inte får något vettigt gjort, men det skulle du aldrig säga högt. Din motreaktion är att du gör som du vill trots de direktiv du får. Kvällen handlar om en vän, ett skvaller och en oförutsedd händelse.

Vågen 23/9-22/10

Du alternerar mellan att vara väldigt positiv och ganska negativ just nu. Det beror lite på dagsformen och på kylan. Är det mulet och kallt blir du sur och irriterad men lyser solen så mår du genast bättre. Just nu är ditt humör tätt knutet till solenergi.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ha hög moral och om att hålla ut fast det är svårt. Just nu vill du inte samarbeta och vara en bra förebild. Du vill träffa människor, gå ut och dansa eller göra något galet. Ett alternativ kan vara en mini hemma afterwork med bra musik.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant fredag. Ett rykte som du omedvetet startat letar sig tillbaka till dig igen och du inser att det vuxit enormt mycket. Det här får dig att bli medveten om hur lite det krävs för att skapa skvaller. Kvällen handlar om att du firar en närstående på något sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir rolig och går fort. Du ägnar dagen åt ett intressant arbete men också åt en hobby. Under fredagen får du ett positivt gensvar på ett test som du gör. Du inser att du börjar bli både starkare och snabbare och det ger dig riktigt bra fördelar inom en sport.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen försöker du lyssna in en vän som här problem. Du är kanske inte så lyhörd som du skulle kunna vara, men du gör ett ärligt försök. På kvällen vill du bara ta det lugnt. Du njuter av god mat och av att umgås med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lite stressig och du kämpar med att hinna med. Mycket av din stress beror på en seg start och en hel del velande på morgonen. Under eftermiddagen får du en positiv nyhet bekräftat. Kvällen handlar om att vara med dina närmaste.

Annons