Lördag 6/2

06 feb, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen försöker du samla energi. Veckan har gjort dig både fysiskt och psykiskt utmattad. Varför inte ta en rejäl sovmorgon? Att få sova ut kan ge dig den energikick som du så innerligt behöver. Under eftermiddagen springer du på en bekant av en slump och få höra ett märkligt rykte.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir riktigt mysig. Du verkar göra något som går emot tristessen. Det kan vara ett cafébesök, en shoppingrunda eller uteaktiviteter med vänner. För dig handlar det om att fånga de små, gyllene ögonblicken.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här lördagen försöker du komma ikapp med ett projekt i hemmet. Det här har varit pågående under väldigt lång tid och nu börjar du trötta på att det aldrig blir klart. Kvällen handlar om att bekräfta eller förneka en lögn.

Kräftan 21/6-22/7

Du är envis och väldigt målmedveten vilket kan vara ganska annorlunda när det kommer till Kräftan. Du får en massa uppmärksamhet just nu och du njuter verkligen av att stå i centrum av händelserna. Idag händer det något som får dig att slungas tillbaka ett par år i tiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en tvekan i ditt horoskop. Saker går som på räls både på jobbet och privat men du är inte riktigt nöjd. Du känner att du nöjer dig snarare än att du är lycklig. Du saknar någon som kan trigga och utmana dig. Du vet vem du saknar, men du vet inte hur du ska berätta det för hen.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan inte säga nej fast du borde idag. Den här personen vet precis hur hen ska linda dig runt sin fingrar och du är chanslös. Det är bara att inse att alla personer har en liknande Akilleshäl. Ibland är det bättre att acceptera sina svagheter än att försöka kämpa emot dem.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att tänka framåt och planera för sommaren. Det kan vara svårt eftersom det finns så mycket osäkerhet just nu, men det hindrar inte dig från att försöka. En vän kommer med ett utmärkt förslag som rör våren.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill komma ut lite mer och du vill njuta av att träffa vänner. Under lång tid har du levt med en väldigt begränsat umgängeskrets men idag vågar du rucka lite på dina egna regler. Så länge du gör saker förnuftigt så kan det vara bra för dog att träffa vänner du längtar efter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen försöker du hinna med en uppgift, men du verkar vara ute i sista minuten. Skytten kan vara ganska impulsiv och dålig på att planera, något du blir medveten om idag. Kvällen handlar om att träffa någon som betyder en hel del för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en riktigt mysig och familjedag att se fram emot. Du får göra dig fin, äta gott och umgås med dina närmaste. Kanske är det ett födelsedagsfirande eller något annat festligt. Dagen handlar även om att sätta upp mål och om att hålla sig till dem.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir inte klar med allt du ska hinna med på arbetet innan helgen så det finns en viss risk att dagen inte blir helt jobb fri. Jobbar du hemifrån är det så enkelt att bara öppna datorn för att avsluta ett par saker. I övrigt en riktigt lyxig och lite annorlunda lördag.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att lyssna och lära, något du inte alltid är så bra på. Du tenderar att sväva iväg i tankar när du borde fokusera. Försök att behålla uppmärksamheten för det här är saker som du har användning för. Kvällen handlar om en diskussion inom familjen.

Annons